V86 Åby/Solvalla 190904 - på mitt sätt sett » 3 sep. | Michael…

V86 Åby/Solvalla 190904 - på mitt sätt sett


Hösten är i antågande, här uppe i norr i varjefall.
Men nu kör vi V86 med Xpressomgång igen!

Hösten har kommit å älgjakten är igång. Det är ett givet tecken på att sommaren är över, det och att vi (Solänget) har V75 på lördag! MEGA bevakning då! Analys här fredag, sen Live på Travsurr från stallbacken å till sist "SistaMinuten" på SolängeTV's Youtubekanal! Häng på vettja!
Åby och Solvalla kör vart annat lopp denna onsdag! Open stretch på Åby, som kommer att användas denna omgång! Finns ett par favoriter som jag tyck är överspelade i veckans V86 omgång, samt att jag inte ens har med två topp streckade i ena avdelningen. Hoppas på ett par rejäla karameller. Går hur som helst med 2 spikar på "Micke-V86" denna gång. Visst är dom också favoriter men dom håller!

Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu?
Stort TACK till er som ryggar och att ni ger mig denna möjlighet! Mot 8:a rätt!!!

I videoanalysen behandlas "Micke-V86". Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen, samt kombinerar med "Micke - NORRSKENET" och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 12 andelar så "först till kvarna"!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - V86 (70:-/andel)
  2. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (500:-/andel) blandning av "Micke - V86" och "NORRSKENET"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Ps. Bjuder även på ett fint odds på min spik GOT TO DASH som här hos Svenska Spel ger 4,15 gånger insatsen... (hittar ni i loppet på Solvalla som startar kl.20:41)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan ... Läs travtips