V86 Åby/Solvalla 190417 - på mitt sätt sett » 16 apr. | Michael…

V86 Åby/Solvalla 190417 - på mitt sätt sett

V86 starten på 6 dagars Påsktrav! Riktigt kul med så mycket trav över påsken, då vet man ju vad man ska göra i varjefall! =

Åby och Solvalla åter värdar för det actionfyllda spelet V86:a. Å fler å fler världsstjärnor äntrar vårt trav Sverige. Kommer nu från att ha satt 7an på Umåker och hoppas på en fortsatt positiv trend. 

Nu börjar det dra ihop sig för vårens riktigt stora lopp och inbjudningarna till Elitloppet, Elitkampen mfl lopp haglar ut dagligen.  

Enormt inspirerande med er som ger mig just ert förtroende och visst är det dax nu? 
Stort TACK till er som ryggar och att ni ger mig denna möjlighet! Mot 8:a rätt!!!

I videoanalysen behandlas "Micke-V86". Det systemet baseras på 6300 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." säljs endast i 15 andelar så "först till kvarna"!

"Micke - NORRSKENET" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - V86 (70:-/andel)
  2. Micke - NORRSKENET (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (500:-/andel) bygger på grunden "Micke - V86"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.