V86 Åby/Solvalla 181107 - på mitt sätt sett! » 7 nov. | Michael…

V86 Åby/Solvalla 181107 - på mitt sätt sett!

På'n igen bara!

Nya tag på Åby och Solvalla, kryddad med 12 miljoner

Jackpottarna haglar ner och denna vecka börjar vi med en kryddad omgång på V86Xpress. Omgången delas mellan Åby samt Solvalla. Presenterar mitt system i nedanstående videoanalys (runt onsdag lunch), men presenterar preliminära kupongen här nu.
Förändringar kan ske från det ända fram till start, dock brukar det inte bli några dramatiska förändringar.

Tanken med systemet är att jag kommer att utgå från 2 spikar och sen fyller jag på för resten! Totalt ca 6300 rader, fördelat på 25 andelar. Klicka här för att rygga!

Välkommen att hänga på mina tankar å funderingar, å passar inte dom in på just dina så har jag ett gäng duktiga kollegor här i Travstugan som kanske har ett mer passande system.

Jo, just ja....i veckans videoanalys finns en liten tävling. Svaret skriver ni i kommentarfältet här under Trevlig fortsatt vecka allihop!

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips