V75 Solvalla 191102 - på mitt sätt sett!

V75 Solvalla 191102 - på mitt sätt sett!

Jackpotten fortfarande aktiv och över 30 miljoner extra nu! Ge er en bra chans med NORRLANDS EXKLUSIVE, vårt enskilt största system....dessutom maxat till 12 andelar!

Ge oss chansen att sälja fullt på NORRLANDS EXKLUSIVE (990:-/andel) nu! Vårt enskilt största system, dessutom bara 12 andelar tillgängliga! Dax för första fullpottaren med systemen: Micke-Semi exklusiv (333:-/andel) samt Micke-Toker (115:-/andel) 2/3 spikar. Semi exklusiva blir ett mellanting av EXKLUSIVE och MIDNATTSSOL, medans TOKER verkligen kommer vara tokig! Blir inga favorit spikar och vi ska gå för 2 eller 3 spikar i systemet!

MICKE-TRAVSTUGAN går med två spikar, MIDNATTSSOL blir, som vanligt, ett sista minuten system. Värstingen, NORRLANDS EXKLUSIVE, bygger på lilla systemet och tar hänsyn till sista minuten infon. Häng på! 

Nä....nu ska vi tömma ATG kassan och sätta 7an!

Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS EXKLUSIVE." vidare på analysen, samt tar hänsyn till sista-minuten infon, och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS EXKLUSIVE." är ett 12 delars system!

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke-Toker (115:-/andel)
  3. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  4. Micke-Semi Exklusiv (333:-/andel)
  5. NORRLANDS EXKLUSIVE (990:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips