V75 Solvalla 190525 - på mitt sätt sett! » 24 maj | Michael Svensson…

V75 Solvalla 190525 - på mitt sätt sett!

Trav i huvudstaden hela helgen!

Spelmässig fokus på lördagens V75a och sportsligt på söndagens lopp. Elitloppshelgen here we come! Helgen med stort H, eller E, är äntligen här å lyckan är total!

Hyfsad utdelning på V86 senast och formen är verkligen uppåtgående. Så missa inte mina system denna underbara helg då vi ska visa att trav är världens bästa sport! Analysen gäller för MICKE-TRAVSTUGAN. 
Mina system denna Elitloppshelg: MICKE-TRAVSTUGAN går med två spik, MIDNATTSSOL blir ett sista minuten system samt stora NORRLANDS DELUXE (läggs ej söndag då jag ska njuta av sporten) bygger på lilla systemet och tar hänsyn till sista minuten infon. Häng på!
Nä....nu ska vi tömma ATG kassan och sätta 7an!

Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS DELUXE." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS DELUXE." är ett 10 delars system! (Klicka på bilden för inköp)

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

MISSA INTE!!!!!
Live sändning direkt från Solvalla på söndag kl.12.00! Analys av systemet "Micke-Travstugan" sker i den sändningen och sen bli det lite upptåg å hyss också! Systemen till den, se längst ner!

Här har ni länkar direkt till resp system lördag:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS DELUXE (1500:-/andel) grund: "Micke - Travstugan", men blanda med MIDNATTSSOL
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!

Här har ni länkar direkt till söndagens Elitlopps system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
Micke Live Söndag 12.00
Klicka för att komma till sidan där sändningen är!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips