V75 Solvalla 190209 - på mitt sätt sett! » 8 feb. | Michael Svensson…
Legolasbet P76 - Travstugan

V75 Solvalla 190209 - på mitt sätt sett!

Enormt fina tävlingar och enormt många ekipage att sålla mellan....

En omgång i huvudstaden och snacka om att det är många anmälda till loppen. Typ 15 ekipage i varje lopp känns det som. Ser relativt öppet ut dessutom, så nu siktar jag mot stjärnorna å hoppas inte det är stjärnor efter en käftsmäll ja ser!

Snart dax för lite nyheter från min sida här på Travstugan & Direkten Ryd...men ingen kioskvältare men....det kommer inom kort...så häng på redan nu via min Twitter och Youtube så missa ni inte det!

Tack för ert fortsatta förtroende! Ni är verkligen det som gör skillnad och jag är trygg med er alla i ryggen! Nu jaga vi  fullpottaren ihop! 

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." är ett 10 delars system!

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:    

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)    
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (750:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"
Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Klosterskogen i Skien! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ... Läs travtips

Hei og velkommen Gårddagens V75 vill jag helst glömma, ruggigt fel på det tyvärr, men mitt system Fräckisen kunde fått ett bättre öde, då den ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips