V75 Romme 181229 - på mitt sätt sett! » 29 dec. | Michael Svensson -…

V75 Romme 181229 - på mitt sätt sett!

En dags paus men nu är jag på igen!

Romme värd för lördagens V75a och nedräkningen mot Winterburstfinalen går vidare....

Tar med mig de positiva från omgången på Momarken, där det blev 55.000:- på NorrlandsGuld (6 rätt) samt 26.000:- på Midnattssol (6 rätt). Men det är som sagt historia och nya utmaningar ligger framför oss! Jag la inga spel på Århus för att jag kände mig för dåligt insatt i omgången och vill inte lägga spel bara för görandets skull. Lägger jag nått så vill jag verkligen leverera till oss alla! Nu är det Romme som gäller!

Bjerke står för söndagens omgång och Norge har historiskt gått bra för mig, systemen öppna redan nu. Samma lika gäller för Winterburstfinalen på Axevalla....öppnade system! 

Stort tack till er alla som ryggar mina system...glöm inte att det är NI som gör detta möjligt! Ni är en så stor del av detta så jag kan inte nog tacka er! Nu testar vi mot 7an igen!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar!

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:    

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)    
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (750:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Ser verkligen framemot avslutningen av Winterbursten med omgång i Norge på underbara Bjerke och Winterburst finalen såklart på Axevalla!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips