V75 Örebro 190817 - på mitt sätt sett! » 16 aug. | Michael Svensson -…

V75 Örebro 190817 - på mitt sätt sett!

Jackpott på 60 miljoner å jag har hittat dragen!Åter igen en jackpott som hägrar denna gång med E3 finalerna på Örebro. 

NORRLANDS DELUXE kommer verkligen gå för potten denna gång och utgår från 1 spik. Vårt största system, bara 12 unika andelar så missa inte chansen!

MICKE-TRAVSTUGAN går med två spikar, MIDNATTSSOL blir, som vanligt, ett sista minuten system. Värstingen, NORRLANDS DELUXE, bygger på lilla systemet och tar hänsyn till sista minuten infon. Häng på!
Nä....nu ska vi tömma ATG kassan och sätta 7an, för att direkt ladda om inför kommande veckas SUMMERBURST!!!

Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS DELUXE." vidare på analysen, samt tar hänsyn till sista-minuten infon, och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS DELUXE." är ett 12 delars system! (Klicka på bilden för inköp)

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS DELUXE (990:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan" åtar hänsyn till MIDNATTSSOL.
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.