V75 Örebro 181125 - på mitt sätt sett!

På den sjunde dagen vilade man...!

...men inte vi på Travstugan int'! För vi kör en ny möjlighet på V75:an, men nu på Örebro.
Vill verkligen skicka ett stort tack till er alla som ger mina system förtroendet! TACK!!!

Va lit fel ute på Solvalla men nu tar jag nya tag och släpper hela tre system för omgången varav det ena "Micke-Travstugan" som kommer att behandlas i videoanalysen. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande.

"Mickes Sista Minuten" samt "Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemet på all information jag får in under speldagen samt på "Mickes Sista Minuten" även att ta hänsyn till speltrenderna i respektive lopp.
Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemen är spiklöst dessutom som grund, men kan bli spik!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:    
Micke - Travstugan (70:-/andel)   
Mickes Sista Minuten (102:-/andel)
Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon

Hoppas vi alla får en riktigt fin avslutning på helgen!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Färjestad sätter igång V64-veckan. Och väl på hemmabanan är Björn Goop och dominerar. V64-1 Han gladde mig väldigt senast, den urstarke 8 Ready ... Läs travtips