V75 Mantorp 200215 - på mitt sätt sett!

V75 Mantorp 200215 - på mitt sätt sett!

Kort upplopp gynnar "en jänkar prinsessa"? Mantorp värd för omgången och videoanalysen redo! 

Videoanalysen denna gång går för skrällar, men spikar ett par favoriter! Micke - Travstugan kör på med andra ord! Nu kör vi!

  Analysen redo för det och det finns ett par drag som är intressanta. Vilka? Se videoanalysen här under. Men först.....följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra travspel, samt har livesändningar också! Andelarna hittar ni längre ner! Välkommen att rygga så vi kan vinna ihop!

  Här under ser ni förslag till DD samt vad mina olika system innebär:

  Tips till Dagens Dubbel:
  DD1
  : 6 TAIGA WOODLAND
  DD2: 4 PERFECT DYNAMITE är förslag på rak DD.

  DD1: 4-5-6-7
  DD2
  : 4-7 blir mitt tips för kombinations DD! 8x insatsen med andra ord!

  Ge oss chansen att sälja fullt på MICKE-HÖGA KUSTEN (690:-/andel) nu! Unikt dessutom bara 12 andelar tillgängliga! Systemet bygger ut "FRÅN NORR TILL SÖDER" och går bara på en spik! Samt ökar på någon häst i övriga avdelningar! (Gäller fullt system dvs!)

  Dax för första fullpottaren på V75 med systemt: Micke-Toker (115:-/andel) 3 spikar och 3 lopp med flera garderingar som grund! Ett riktigt roligt system!! Har nyligen satt 8an på V86an med det systemet!

  MICKE-TRAVSTUGAN går med två spikar, MIDNATTSSOL blir, som vanligt, ett sista minuten system. Nya MICKE-HÖGA KUSTEN blir en utbyggnad från Från Norr till Söder som lägg tillsammans med Andreas Stenberg. Bara en spik och betydligt fler hästar kommer med på kupongen. Missa inte premiären utan häng på!

  Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

  Fyra system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande.

  För dig som vill så bygger "Micke-Höga Kusten" vidare på "Från Norr till Söder" som analyseras ihop med Andreas och Jocke, så samma grund dock bara en spik å lite fler hästar i nått lopp till!
  "Micke-Höga Kusten" är ett 12 delars system!

  "Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag lyckats bäst på historiskt. Systemet spikas oftast men kan spelas spiklöst!

  "Micke - TOKER" är ett lite tokigare system, där det kommer spikas friskt och inte bara favoriter. Systemet synligt typ kvällen innan start! Ett riktigt roligt system för den som söker lite extra spänning!

  Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke-Toker (115:-/andel)
  3. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  4. MICKE-HÖGA KUSTEN (690:-/andel) bygger på från Stenbergs och mitt gemensamma system

   "FRÅN NORR TILL SÖDER"!

  Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra travspel, samt har livesändningar också!
  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

  Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

  V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

  Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

  Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips