V75 Mantorp 190601 - på mitt sätt sett! » 1 juni | Michael Svensson -…

V75 Mantorp 190601 - på mitt sätt sett!

Bättre sent än aldrig.....! Å galen spik idag?

Stora tekniska problem igår med utrustningen gör att videoanalysen släpps först lördag morgon. Bara upp med tuppen, göra jobbet för att leverera till er! En självklarhet för mig! 

Lite blåsigt igår på hemmabanan Solänget men V64 tävlingarna blev ändå helt ok. Så trevligt att få träffa tränare, kuskar, ägare, skötare mfl på stallbackarna runt om i vårt land. Speltipsen på SolängeTV gick helt ok också, främst liven där det blev nästan helt rätt. Formen god! 

MICKE-TRAVSTUGAN går med två spikar, MIDNATTSSOL blir ett sista minuten system samt stora NORRLANDS DELUXE bygger på lilla systemet och tar hänsyn till sista minuten infon. Häng på!
Nä....nu ska vi tömma ATG kassan och sätta 7an!

Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS DELUXE." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS DELUXE." är ett 10 delars system! (Klicka på bilden för inköp)

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS DELUXE (1500:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.