V75 Mantorp 190316 - på mitt sätt sett! » 15 mars | Michael Svensson…

V75 Mantorp 190316 - på mitt sätt sett!

Årets första JACKPOTT, 40 millar!!!!, och underbara Mantorp står som värd...och jag har hittat dragen! 

Lite speciellt i omgångens analys där jag hedrar en häst, lyfter fram en hemmatränare och fortsätter slå ett slag för möjligheten att bli en del av sporten via andelsägande! 

En riktigt intressant omgång står framför oss, kryddad med jackpott, och jag är redo för att jaga potten! 7 rätt på NORRLANDS GULD förra veckan, men tyvärr låg utdelning....men 7 rätt är alltid 7 rätt. Rygga mina andelar så jagar vi potten tillsammans! Fortsätter som sagt med lite andelshäst information i analysen samt lyfter fram en hemma tränare. Ett kul sätt att för en mindre peng kunna känna sig mer delaktig inom av travsporten och kanske bli delägare i en häst? Se videoanalysen och ni kan ha ert svar där!

Tack för ert fortsatta förtroende! Ni är verkligen det som gör skillnad och jag är trygg med er alla i ryggen! Nu jaga vi fullpottaren ihop!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." är ett 10 delars system!

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (750:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"
Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips