V75 Jägersro 190821 - på mitt sätt sett! » 21 aug. | Michael Svensson…

V75 Jägersro 190821 - på mitt sätt sett!

Storloppen avlöser varandra och nu är det uttagningar till Svenskt Travderby på schemat!Enormt fina lopp framför oss på Jägersro. 

Har bara öppet MIDNATTSSOL samt MICKE-TRAVSTUGAN denna V75 onsdag, laddar upp NORRLANDS DELUXE inför lördagens +100 miljoners jackpott på Bergsåker!!!! Men först är det Jägersro och redan imorgon.....Norge å Bjerke! Ni som följt mig vet hur mycket jag älskar Norge och ska ringa lite under onsdagen för att få tag i några ruggiga drag för imorgon. Andelarna för Bjerke och Bergsåker öppna! 

MICKE-TRAVSTUGAN går med två spikar, MIDNATTSSOL blir, som vanligt, ett sista minuten system. Häng på!
Nä....nu ska vi tömma ATG kassan och sätta 7an!
Missa inte mina andelar för imorgon heller, då är det Norge! Å ni som följt mig nu vet ju att det har gått riktigt bra "over there"!

Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. 

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Från måndag kvällen på Mantorp har jag hittat ett tacksamt odds.I lopp 8 startar Björn Goop med 1 Easy Creation.Läget för denne hästen är verkligen ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips