V75 Dannero 190811 - på mitt sätt sett! » 11 aug. | Michael Svensson…

V75 Dannero 190811 - på mitt sätt sett!

V75 på grannbanan Dannero, och tre lopp med underbara kallblod. Duggregn här i norr idag men hoppas på fina tävlingar! Spikar en minus 10%:are på Micke-Travstugan! 

Bägge spikarna föll på två system igår, men spiklösa MIDNATTSSOL satte 7an, dock inget man jublar över (med tanke på utdelningen)

Grannbanan Dannero som står värd idag. Just lagt på luren efter ett gäng samtal och jag känner mig enormt inspirerad. 
NORRLANDS DELUXE spelas EJ denna omgång men dom andra två systemen redo! 

MICKE-TRAVSTUGAN går med två spikar, MIDNATTSSOL blir, som vanligt, ett sista minuten system. Häng på!
Ingen videoanalys idag då det är extra omgång, men jag hoppas ni ryggar ändå.

Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

Två system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som normalt behandlas i videoanalysen (idag bara i form av rad). Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. 

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips