V75 Charlottenlund 190512 - på mitt sätt sett! » 11 maj | Michael…

V75 Charlottenlund 190512 - på mitt sätt sett!

Dagen efter känsla.....och nya chanser på Charlottenlund!

Pokalerna är utdelade och drottningen och kungen av 4-åringarna är korade. Laddar mot ny V75a på Charlottenlund och även söndagen bjuder på fina tävlingar. 

Ställer in NORRLANDS DELUXE denna extra omgång, samt kör ingen analys för omgången. Systemen MICKE-TRAVSTUGAN och MIDNATTSSOL kommer dock spelas och hoppas ni fortsätter rygga dom! 

Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

Två system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan". Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande.

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips