V75 Bjerke, Norge 190609 - på mitt sätt sett! » 9 juni | Michael…

V75 Bjerke, Norge 190609 - på mitt sätt sett!

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og hevn bør tas!

Storlopp efter storlopp avlöser varandra och idag har vi Oslo Grand Prix som ska avgöras på underbara Bjerke. 

Blir tyvärr ingen videoanalys idag men här kommer en mikro-analys:

OMGÅNGENS SPIK
Hittar vi i avdelning 3 där Alessandro Gocciadoro selar ut ZALIE GAR. Denna enorma Varenne avkomma fick jag möjlighet att både se och träffa på Elitlopps söndagen. Alessandro kör inte själv utan det gör den taktiskt duktiga Rene Legati, som känner hästen enormt väl! Spik deluxe!

OMGÅNGENS LÅS
Kallblodsloppet i avdelning 4 sätter jag min tilltro till trion: ROLI ELD, ODD HERAKLES samt finska JOSVEIS. Har alltså inte ens med favoriten POLARA, som faktiskt är enligt mig dagens mest överspelade favvo!

Stort tack till er alla som ryggar mina system...glöm inte att det är NI som gör detta möjligt! Ni är en så stor del av detta så jag kan inte nog tacka er! Nu testar vi mot 7an igen

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som normalt behandlas i videoanalysen. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS DELUXE." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS DELUXE." är ett 12 delars system! (Klicka på bilden för inköp)

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS DELUXE (990:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Lördagen avnjutes från Bergsåker där Sundsvall Open Trot ska avgöra med en miljon kronor i förstapris! Därtill är det en smaskig jackpott att spela ... Läs travtips