V75 Bjerke, Norge 181230 - på mitt sätt sett! » 29 dec. | Michael…

V75 Bjerke, Norge 181230 - på mitt sätt sett!

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og hevn bør tas!

"Proppens" fall på Romme blev även fallet för NorrlandsGuld och Midnattssols chans till 7or!
Momarken rev upp ett sår i min själ och nu kräver jag revansch på Bjerke! Imorgon är det Winterburstfinal!

Med Daniel Redéns uppgivenhet efter Propulsions förlust på Romme (blev långt ifrån det som var planerat) och känslan efter omgången på Momarken nu i veckan har båda rivit upp ett sår i min själ...visade dock igen att Norge är ett bra land för mig att spela trav i/på. 55.000:- resp 26.000:- då på 6 rätt och nu hoppas jag att vi får en ännu trevligare och roligare Norge historia!
Laddningen för Axevalla är sedan länge igång, men det blir Nyårsafton det! Winterburstfinalen på Axevalla....samtliga mina system är öppna! 

Stort tack till er alla som ryggar mina system...glöm inte att det är NI som gör detta möjligt! Ni är en så stor del av detta så jag kan inte nog tacka er! Nu testar vi mot 7an igen!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar!

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:    

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)    
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (750:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Ser verkligen framemot avslutningen av Winterbursten med finalen på Axevalla. Lägger då säven systemet JMT GRANDFINALE (1500:-/andel) ihop med mina kollegor Joakim och Tobias här på Travstugan! Klicka här för inköp!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips