V75 Bergsåker 190105 - på mitt sätt sett! » 4 jan. | Michael Svensson…

V75 Bergsåker 190105 - på mitt sätt sett!

Inleder V75-året 2019 på bästa möjliga sätt...på Norrlandsbana och Bergsåker!

Två månader på Travstugan nu för mig och jag måste säga att ni alla som ryggar är helt fantastiska! Vilken värme, vilket stöd ni ger oss läggare. Tack för att ni finns!

Nytt år och nya möjligheter! Rivstartar som sagt V75-året med tävlingar på Bergsåker och givet så finner ni min analys för "Micke-Travstugan" här nedan. Spelet har redan inletts med en V86a och mitt system "NORRSKENET" (spelas exakt som "MIDNATTSSOL" på V75:an) blev det fullpott på, så grattis till alla oss som ryggade!

Stort tack till er alla som ryggar mina system...glöm inte att det är NI som gör detta möjligt! Ni är en så stor del av detta så jag kan inte nog tacka er! Nu testar vi mot 7an igen!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS GULD." är ett 10 delars system!

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:    

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)    
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (750:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"
Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.
OBS!!! *** Analysen stämmer inte då spiken, CESAR F.C strukits i avd 5 *** OBS!!!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips