V75 Axevalla 200222 - på mitt sätt sett! » 17 feb. | Michael…

V75 Axevalla 200222 - på mitt sätt sett!

Dundrande nära förra lördagen, slutade med 3x 6 rätt i videoanalysen! Å i onsdags var det fasligt nära på Från Norr till Söder!

Andreas och jag hade ett kanon snack innan V86an och snubblande nära 8 rätt! Så missa inte eran möjlighet på  "FRÅN NORR TILL SÖDER" och den utökade gemensamma MICKE-HÖGA KUSTEN (690:-/andel). Videoanalysen denna gång går för skrällar, men spikar ett par favoriter! Det blir en "29/10 & 10/11" som jag lutar mig emot gällande spikarna! Micke - Travstugan kör på med andra ord! Nu kör vi!

  Analysen redo för det och det finns ett par drag som är intressanta. Vilka? Se videoanalysen här under. Men först.....följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra travspel, samt har livesändningar också! Andelarna hittar ni längre ner! Välkommen att rygga så vi kan vinna ihop!

  Här under ser ni förslag till DD samt vad mina olika system innebär:

  Tips till Dagens Dubbel:
  DD1
  : 12 GARETH BOKO
  DD2: 10 MARTIN DE BOS är förslag på rak DD.

  DD1: 2-3-11-12
  DD2
  : 3-10 blir mitt tips för kombinations DD! 8x insatsen med andra ord!

  Ge oss chansen att sälja fullt på MICKE-HÖGA KUSTEN (690:-/andel) nu! Unikt dessutom bara 12 andelar tillgängliga! Systemet bygger ut "FRÅN NORR TILL SÖDER" och går bara på en spik! Samt ökar på någon häst i övriga avdelningar! (Gäller fullt system dvs!)

  Dax för första fullpottaren på V75 med systemt: Micke-Toker (115:-/andel) 3 spikar och 3 lopp med flera garderingar som grund! Ett riktigt roligt system!! Har nyligen satt 8an på V86an med det systemet!

  MICKE-TRAVSTUGAN går med två spikar, MIDNATTSSOL blir, som vanligt, ett sista minuten system. Nya MICKE-HÖGA KUSTEN blir en utbyggnad från Från Norr till Söder som lägg tillsammans med Andreas Stenberg. Bara en spik och betydligt fler hästar kommer med på kupongen. Missa inte premiären utan häng på!

  Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

  Fyra system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande.

  För dig som vill så bygger "Micke-Höga Kusten" vidare på "Från Norr till Söder" som analyseras ihop med Andreas och Jocke, så samma grund dock bara en spik å lite fler hästar i nått lopp till!
  "Micke-Höga Kusten" är ett 12 delars system!

  "Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag lyckats bäst på historiskt. Systemet spikas oftast men kan spelas spiklöst!

  "Micke - TOKER" är ett lite tokigare system, där det kommer spikas friskt och inte bara favoriter. Systemet synligt typ kvällen innan start! Ett riktigt roligt system för den som söker lite extra spänning!

  Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke-Toker (115:-/andel)
  3. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  4. MICKE-HÖGA KUSTEN (690:-/andel) bygger på från Stenbergs och mitt gemensamma system

   "FRÅN NORR TILL SÖDER"!

  Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra travspel, samt har livesändningar också!
  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt? V64-1 Alla utom ... Läs travtips

  Bara inte utdelningen blir ett aprilskämt! Vilket jag inte tror då det är Xpress V86 på "Skrällåker" & Solvalla! Uppdatering pågår! Videoanalys inom ... Läs travtips

  V86 1 2 Bucks To Burn har gjort två lopp nere i Frankrike, där han båda gångerna spurtade bra. Nu har han fått ett perfekt läge, innanför värsta ... Läs travtips

  V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

  Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

  Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips