V75 Årjäng 190713 - på mitt sätt sett! » 12 juli | Michael Svensson -…

V75 Årjäng 190713 - på mitt sätt sett!

Sveriges vackraste bana värd för veckans V75a! 

NORRLANDS DELUXE kommer verkligen gå för potten denna gång och utgår från 1 spik. Vårt största system, bara 12 andelar så missa inte chansen!

MICKE-TRAVSTUGAN går med två spikar, MIDNATTSSOL blir, som vanligt, ett sista minuten system. Värstingen, NORRLANDS DELUXE, bygger på lilla systemet och tar hänsyn till sista minuten infon. Häng på!
Nä....nu ska vi tömma ATG kassan och sätta 7an! 

Kommer att vara en V65a på min hemmabana senare på lördagen och se gärna min analys även på den via SOLÄNGE TV. Prenumerera gärna på den för Livesändningar, gäller även min Travstugekanal såklart!

Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS DELUXE." vidare på analysen, samt tar hänsyn till sista-minuten infon, och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS DELUXE." är ett 12 delars system!

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS DELUXE (990:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!

Se min analys här! Öppnas i nytt fönster!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips