V75 Åby 190511 - på mitt sätt sett! » 9 maj | Michael Svensson -…

V75 Åby 190511 - på mitt sätt sett!

Över 50 miljoner i jackpott och den ska till Travstugan!

Åby som värd och nu ska pokalerna fördelas samt pengarna! Står CONRADS RÖDLUVAN pall för favorittrycket i Drottning Silvias pokal? Gasar Conrad hem "V Gurras" pokal med CAMPO BAHIA? Strax före 19.00 på lördag har vi svaren! Oavsett så blir det en riktigt fin omgång, kryddad med riktigt fina slantar. Nu ska bara skrällarna hittas så tar vi kakan! 

För visst är det så att vi fäller ett par större favoriter och sen sitter dragen? Då kan vi få det riktigt kul på lördag, och det är klart vi gör det tillsammans! 
Nä....nu ska vi tömma ATG kassan och sätta 7an!

Rygga mina andelar så jagar vi fullpott tillsammans!

Stort tack till er alla som ryggar mina andelar! Enormt uppskattat från mig att ni ger mig denna möjlighet att få dela denna underbara sport med er! Tack! Nu ska potten jagas!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS DELUXE." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar! "NORRLANDS DELUXE." är ett 10 delars system! 7 rätt på den på Umåker...så häng på!

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Här har ni länkar direkt till resp system:

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS DELUXE (1500:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"
Följ mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal, där delar jag andra spel också!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips