Uppesittarkväll 181223 - på mitt sätt sett! » 23 dec. | Michael…

Uppesittarkväll 181223 - på mitt sätt sett!

Dan-före-dan, och vi hoppas på en tidig julklapp till oss alla!

...för nu ska vi njuta framför TV'n med kupongen i näven och passa på att känna in lugnet som infinner sig...tills dess att vi kan jubla ihop efter omgången! 

Tyvärr hittade jag inte PU's 0,64%are igår, och inte heller ROLY POLY så det blev 5 rätt på både NORRLANDS GULD och MIDNATTSSOL.Bara att ge sig på'n igen!
Ser verkligen framemot Winterbursten tillsammans med er alla som ryggar oss på Direkten Ryd och Travstugan! Formen är god och nu går vi för sjuan!

Stort stort tack till er alla som ger mina system förtroendet! TACK!!! Hoppas att ni verkligen får en trevlig jul, för jag laddar mot "hemmabana" på juldagen!

Tre system denna omgång och vi börjar med "Micke-Travstugan" som behandlas i videoanalysen nedan. Det systemet baseras på 3150 rader fördelat på 25 andelar, 70:-/andel. Men som sagt, komplett analys för det systemet finns i videon. Det är även det system som jag visar på kupongen här. Systemet kan ändras fram till start, men oftast blir det smärre förändringar pga tex strykningar och liknande. För dig som vill så bygger "NORRLANDS GULD." vidare på analysen och här kan vi hitta in ett antal fler hästar!

"Micke - MIDNATTSSOL" släpps det inte någon analys på då jag kommer att basera det systemen på all information jag får in under speldagen och tidigare under veckan. Detta är det typ av system jag haft bäst utfall på tidigare. Det är av modellen något större system med 25 andelar 'a 200:-. Så det blir lite "grisen i säcken" men det är på denna typ av system som jag haft bäst framgång med tidigare. Systemet är spiklöst dessutom som grund, men kan spikas!

Bara å klicka för att köpa in er på mina system:    

  1. Micke - Travstugan (70:-/andel)    
  2. Micke - MIDNATTSSOL (200:-/andel)
  3. NORRLANDS GULD (750:-/andel) bygger på grunden "Micke - Travstugan"

Följ gärna mig på Twitter: @mikesvon och prenumerera gärna på min Youtube kanal.

Hoppas ni alla får en bra julafton, så hoppas jag ni ryggar på juldagen på underbara Umåker! Sen laddar jag främst för omgångarna i Norge samt givetvis finalen på nyårsafton!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips