Premiärkväll på Solänget, min hemmabana!

Dax för årets första trav på hemmabanan! 

Som ett inslag inför trav på hemmabanan så kommer jag att sända live från stallbacken inför tävlingarna och kommer ge speltips för samtliga lopp. Spelen denna premiärafton blir främst V5-V4, men allt är ju upp till var och en! 

Sett fram emot denna kväll länge nu, och snart är det dax! Trav på hemmaplan är alltid enormt kul då man har närheten till denna underbara sport. Hoppas få in en stor mängd information och hoppas få till nån intervju live också. Många hemma hopp men även gästande tränare och kuskar, där Aleksi Kytölä kommer med en armada för att försöka få in nya slantar till stallet! 

Sändningen sker som sagt "live" via Solängets Travsällskaps facebooksida, så klicka på bilden nedan för att komma till den. Glöm inte att "Gilla" sidan så missar ni inte speltipsen för kvällen!

"Liven" sänds från 17.30, direkt från stallbacken.

Tyvärr kommer inga spel att läggas som delas via Travstugan & Direkten Ryd men ni kan ju knåpa ihop nån rad själva. Vill ge er "det lilla extra" till er som följer oss.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips