V75 Tips: En SM lördag i toppklass » 9 okt. | Mattias Pettersson -…

V75 Tips: En SM lördag i toppklass

Imorgon lördag är det dags för SM på Åby travet och ett flertal lopp känns mycket svårlösta. Det är dessutom kryddat med en fin jackpot så spelvärdet är väldigt högt.

Tyvärr hade vi inte det rätta flytet i onsdags men siktar på en snabb comeback då jackpot lördagar brukar falla väl ut,

Avd1

Ruskigt fint stolopp inleder omgången och Conrads Rödluva blir favorit men jag tycker absolut att det finns motbud till henne och kommer gardera. Chansen finns att hon får överta ledningen av 3 Unique Juni med Erik Adielsson och då blir hon givetvis svårslagen. 8 Mellby Free är bästa hästen och måste med. 

5 Hevin Boko kan få loppet och var strålande fin senast då hon travade 09.8 utvändigt om Mellby Free.

Avd2

Här tror jag faktiskt att storfavoriten 9 Zoccoloduro O.M. är för bra, har väldigt lite pengar på sig sett till sen kapacitet då han startat mestadels i Italien innan. 

Kommer få en behaglig resa härifrån och kan sätta in slutstöten på bortre lång och då tror jag inte att någon kan svara.

Avd3

Omtvistade monte loppet som fått mycket kritik då tre ekipage aldrig någonsin testat monte innan och loppet blir således väldigt svårt att på förhand räkna på.

Det är 1 Chianti2 Pastore Bob och 10 Baron Gift.

Jag hittar däremot min andra spik i omgången här och det är 5 Rajesh Face som bevisligen presterat väldigt fint i monte innan och han är dessutom den bästa hästen med ett fördelaktigt spår. 

Här kommer Sofia Adolfsson bomba på i spets och därifrån kan ingen utmana,

Avd4

Här blir Connie Lugaures  2 Spartak Face favorit med Hanna Lähderkorpi och visst är det en bra chans då hästen kommer med två raka segrar och visat både fin form och hög kapacitet. Det kommer dock att tävlas här då det är Dam Sm och en del prestige i potten. Henriette Larsen sitter upp bakom Ulf Stenströmers 10 Global Viscount och han har riktigt fin form på stallet och Henriette är en av det bättre kuskarna i loppet vilket ger att jag faktiskt rankar Global Viscount före Spartak Face.

Där bakom plockar jag även med 4 Dollar Hornline som kan få loppet.

Avd5

Ungdoms SM och här tror jag det blir körning på flera händer och starkast till slut kan mycket väl 11 Bravo Santana med Kevin Oscarsson visa sig vara då dem kan profilera på ett högt tempo,

8 Echelon med Victor Rosleff kan vara jätte skrällen i det här loppet då han är startsnabb och det är inte omöjligt att han hittar till ledningen och skaffar sig en bra position på open stretch. 

Berghs 12 Romantico har fin kapacitet för klassen men en struligt utgångsläge och är inte helt att lite på i aktionen men skulle allt klaffa fäller Mats E Djuse och Romantico många. 

Avd6

Voltstartslopp över 2640m och här tycker jag att det står mellan hästarna på 40m tillägg som har en annan hårdhet och med tanke på att det inte är så många hästar på de främre volterna kommer dem vara ikapp dem rätt snabbt. Joakim Lövgrens 8 Infinitus får Örjan Kilström i sulkyn och är klart intressant. 

Även 15 Ribaude med Björn Goop trivs över distansen och är en tuff häst som har stött på hårdare motstånd än vad han gör nu då han går ner lite i klass 

11 Indras Secret skötte sig senast och verkar vara lite på gång igen, nu får han Per Lenartsson i sulkyn och sköter hon sig utmanar hon. 

Avd7

Avslutningen är kvällens höjdpunkt när SM ska avgöras och det är riktigt fina hästar som gör upp. Några höjer sig över mängden och jag tänker framförallt på 4 Very Kronos som jag håller som favorit då han kommer sitta i ledningen om han håller ihop travet. Senast såg han väldigt fin ut och vågar vi hoppas att han återigen kan sköta sig och visa vilken klass häst han är.

11 Cyber Lane svarade för en världsprestation senast när han vann åkandes på Färjestad, trivs i regel bättre att anfalla bakifrån så spåret behöver inte vara helt tokigt. 

1 Milliondollarrhyme vann det här loppet för ett år sedan och är titelförsvarare, nu har man som sagt spår 1 och kan med lite tur eventuellt hamna i ryggledaren eller tredje invändigt och därifrån kan det lösa sig fint och han har en ruskig speed att spela ut.

5 Whos Who tror jag minst på utav de mest betrodda då jag tror att han kommer få ett rätt tufft lopp utvändigt om Very Kronos och därifrån vinner han inte.


Mina andelar hittar ni som vanligt enklast genom att följa länkarna här nedanför!

Petterssons Stora

Petterssons Miljon

Petterssons Starka

Gävles Diamantgruva

Gävles Guldgruva


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips