Matilda Persson

Stallformen håller i sig

Devs Dragon 4793

Nu var det nästan en månad sedan det uppdaterades här men nu är jag tillbaka och igång igen efter en lite hektisk period med rätt mycket arbete och en tröttare hästskötare som inte orkat med det här med sociala medier på fritiden. Men nu går vi mot ljusare dagar och energin börjar komma tillbaka allt mer! Så nu kan ni räkna med bättre uppdatering.

Sist jag skrev var vi påväg mot Solvalla för V75 finaler. Där vann Ultra Bright, Monark gjorde ett fint lopp, Hasty Helen vann sitt lopp utanför V75 och min Devs Dragon - ja, är det någon här som minns? Han gjorde ett kanonlopp och ledde vägen runt, men 100m kvar av loppet kom en oväntad galopp och istället för en vinst eller fin placering blev det en diskning. Så himla surt! Men sånt som händer.

Revansch fick han däremot i söndags. I ett av loppen på GS75 på Mantorptravet såg han till att vinna plättlätt med fyra längder. Blåste knappt efteråt och hade nog gärna sprungit några 100m till denna gång, haha. Kul att se han tillbaka i vinnarcirkeln och fler besök där lär det bli om han fortsätter som han gjort på slutet. Riktigt fin häst!
Monarken gjorde även han ett fint lopp och slutade trea.

Devs Dragon 4799
Monark 4770

Också igår då. Då var det Amarocks tur att prestera på Axevalla. Även han gjorde ett fint lopp och blev tvåa. På tre starter i år har han varit tvåa tre gångar och på sina totalt tio gjorda starter har han varit på pallplats sex gånger utan att få vinna. Så är det någon som snart borde få sätta nosen först så är det väl ändå den här hästen. Han gör alltid bra lopp och utvecklas hela tiden. Så snart så, snaart måste det bara få vara hans tur!

Amarock

Hästarna på jobbet har verkligen hittat formen och mina passhästar gör det enda bra loppet efter varandra. Så himla kul! I år får bli vårt år.