V75-söndag från Vermo med kall spik

Söndag och V75-omgång från Vermo, Finland. Finfin klass på omgången med flera svenskbekanta till start. Vi avslutar på bästa sätt med Finlandia Ajo som kommer bli en sevärd strid!

V75-1

  Vi drar till med att tro på ett sto i fyraåringsloppet.
  2 An-Dorra
  har läget till sin fördel och hon bör sitta väldigt bra till direkt. Likt majoriteten av stona jag charmas av så har hon en rejäl styrka i sig och inställning som kommer ta henne långt. Jag tror hon kan leda runt om här, faktiskt.

  Den givna utmanaren är 7 Bepi Bi som dock har ett tufft läge och som inte startat sedan 1 november. Siktas mot stort lopp på Elitloppshelgen och han kommer säkert vara väl förberedd här och få ett ordentligt lopp i kroppen. Häst mot häst är detta bästa hästen i fältet...

         V75-2

         14 Don Williams kan det där med långlopp och trots att han startar långt bak så förväntar jag mig att han ändå är den att slå här. Åttaåringen är verkligen stentuff!
         11 Marschall Match
         känner vi väl till från Sverige-turerna och Tuomas Korvenoja är på rätt väg med sin 8 Samvais som med några genomkörare borde vara i ordning för att sluta långt framme här.

               V75-3 

               • Tack för showen senast - och tack för showen nu igen?

               Ja, vad fanken var det vi fick se senast av 5 Benedetto O.P.? För klassen presterade han på en nivå som var långt över konkurrenterna. Benedetto O.P. bjöd på show senast och kommer säkert göra det igen. Är han bara närheten av lika bra som senast så är övriga säkert chanslösa. 

               8 Callela Lincoln är dock ett riktigt intressant motbud som varit imponerande bra den här säsongen och så är ju 3 Mystic Mom en ojämn tävlare men som vid sina goda stunder definitivt kan utmana här. De två reserverna!

                    V75-4

                     • Riktigt fin klass på kallblodsloppet och svårstoppad blir 6 Lissun Eerikki. 

                     Främsta konkurrenten, och även den enda för den delen, är hästen själv och galopprisken. Jag tror dock han sköter sig och efter ett okej fjolår har han höjt sig rejält som tioåring den här säsongen.
                     Fyra starter har resulterat i fyra segrar och han har sett ostoppbar ut i loppen. Det är en del bra emot här, men en felfri Lissun Eerikki går inte att slå.

                        V75-5

                        Alessandro Gocciadoro har ännu en stark segerchans här i 2 Aston Bar som verkar stormtrivas hos italienske stortränaren där han ännu inte sett sig slagen än. Läget kunde knappast blivit bättre här heller och hingsten hanterar distanser som denna (2 620 meter). 
                        Femåringen ser ut att kunna vara en potentiell stjärna för framtiden och chansen är mycket stor att han tar sin åttonde raka seger här. Däremot ska man ha i åtanke att han ställs mot riktigt härdare tävlare här.

                        En sådan som 5 Ivan B.R. ska man ha respekt för och jag tror även att 6 Roberto Driver körs iväg offensivt direkt och som haft en fin säsong hitintills. 8 Amazing Warrior har varit ifrån en tid men vilket år valacken hade ifjol. Nu är distansen så pass lång att han tids nog ändå kommer få chansen att utmana. 

                              V75-6

                              • Gocciadoro får äntligen mothugg!

                              Gocciadoro har ännu en stark segerchans i sjätte avdelningen med sedan tidigare Sverige-bekante 1 Zap di Girifalco. Däremot tror jag inte innerspåret är något plus precis och visst kan det bli lopp av det här ändå!
                              9 Run For Royalty
                              är i finfin form för dagen med två raka segrar och kommer gå rykande fort ute i spåren. 12 Skyfull Shine har radat upp segrarna och gjort det jättebra men visst blir det stentufft härifrån. Ska ändå vara given på garderingskupongen.

                              5 Mas Champ har sett ut at behöva genomkörarna och senast i årets fjärde start visade han äntligen upp sitt rätta jag igen. Srlas ut med form och Santtu Raitala kommer köra därefter!

                                     V75-7 - FINLANDIA AJO

                                     Jag gillar ju som sagt stenhårda ston och en sådan är 7 Dear Friend som varit helt strålande bra under våren och jag tror garanterat hon strider om det igen.
                                     5 Milliondollarrhyme
                                     var överraskande bra senast tyckte jag och förhoppningsvis är han på rätt väg.

                                     Alessandro Gocciadoro har för vanlighetens skull även segerbud här i form av 3 Vernissage Grif men dagsformen kanske inte är helt på topp? 1 Zarenne Fas behövde årsdebuten senast och siktar på att försvara titeln.

                                     Övriga? Ja, de får nöja sig med att vara i gott sällskap.

                                     Bästa spelbolaget för travodds

                                     Bet365

                                     Bäst
                                     • Världens största spelsajt
                                     • Egna fasta travodds
                                     • Bra välkomsterbjudande
                                     • Inget poolspel
                                     Välkomstbonus
                                     1250 SEK i spelkrediter
                                     Hämta bonus Besök hemsidan

                                     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                     Sammanfattning

                                     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                                     Läs hela recensionen

                                     Fler aktuella travtips

                                     Äntligen V75 igen och denna gång på Gävle. En mycket fin jackpot finns återigen att spela om, och jag ska göra det jag kan för att vara med och ta ... Läs travtips

                                     Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

                                     Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. I onsdags försökte man bli ensam vinnare eftersom jag ... Läs travtips

                                     Trippla V75-system in i lördags och innan dess mest inspelat i Sverige på V64 i fredags. Formen börjar verkligen hitta tillbaka och det passar ju ... Läs travtips

                                     Det blev sju rätt för Björnkollen förra lördagen och nu laddar kollen vidare mot jackpot på Gävletravet!🔨 SPIKEN V75-3 Befogad favorit ... Läs travtips

                                     Det är jackpotdags från Gävletravet och av den anledningen ska jag givetvis försöka få in spelvärt system för att göra lördagen lite extra kul för ... Läs travtips

                                     Lite tidiga tankar av mig till omgången på Gävle den 21 maj. Vi har en riktigt trevlig lördag att se fram emot. Sista chansen att kvala in till ... Läs travtips

                                     Godkväll! En regnig fredag som denna har jag pluggat trav och tänkte bidra med lite tankar för morgondagens drabbning. I onsdags var jag inte långt ... Läs travtips

                                     God morgon travfantaster! Idag väntar ännu en jackpot på V75 och kosan styrs mot Gävle där man ska slåss om en av de sista elitloppsbiljetterna i ... Läs travtips

                                     Solvalla laddar för Elitloppshelgen och därför delar Åby nästa V86-omgång med dalabanan Romme och vi får bland annat kolla in Sleipner ... Läs travtips