• Hem
  • Martin Olsson

Intervju med Martin Olsson

Vem är Martin Olsson?

Martin Olsson jobbar till vardags som projektingenjör på Billerud samt att jag praktiserar 1-2 gånger i veckan hos travtränaren Oskar Svanberg.
På fritiden har jag spelat hockey i 20 år, men la nyligen skridskorna på hyllan. Så nu håller man i gång formen med lite padel, resten av tiden går till att köra eller titta på trav.

Hur kom det sig att du intresserade dig för trav?

Min morfar är amatörtränare och han tog med mig runt på trav när jag var liten, men det stora intresset kom först när jag hittade spelformen V75, och nu är jag helt såld för både sporten och spelformen!

Vad gör dig till en bra travspelare?

Det som gör mig till en bra travspelare är att jag själv tränar och jobbar inom travet i kombination med att jag med tiden blivit bra på att analysera travlopp och statistik etc.

Vilken är din favorithäst?

Järvsöfaks! Sveriges bästa och snyggaste travare genom alla tider. Fick chansen som liten att få träffa honom på Årjäng, efter de var jag såld.

Har du någon favoritkusk eller tränare?!

Jag har ingen favoritkusk för tillfället men gillar alla kuskar som gillar att tävla, tror på sin häst eller gör nått djärvt mitt i loppet!

- Oskar Svanberg får bli min favorittränare!
Han tog emot mig öppna armar när jag ville testa på trav. Jag gillar hans träningsupplägg och äger själv häst i stallet. Jag tror det kan bli en spännande framtid då i princip alla hästar i stallet är 3 år eller yngre!

Varför ska man köpa dina andelar!?

Man ska köpa andel av mig för att jag är en liten spelläggare som inte har speciellt många system, och därför kan jag lägga fullt fokus på alla mina andelar - plus att jag i princip alltid är med på mina egna andelar, vilket jag tycker signalerar att man tror på sin spelidé!

Gamla travtips av Martin Olsson

Travtips
Följ Travstugan på Youtube