Eftertankar V86 Lindesberg 07/05

Spännande omgång med många roliga lopp, tyvärr vart det en 5a men var spännande fram tills startgaloppen i lopp 5 på egna systemet, många utav dragen satt men räckte inte hela vägen!.

Avd 1 Fick man äntligen se den potential 4 Diceman har att leva upp till som jag bara har väntat på, ska bli väldigt spännande att se i framtiden hur formen blir efter detta. 5 Magic Gwin gjorde inget dåligt lopp ändå tycker jag även trots att det inte var den bästa prestationen någonsin ifrån hästens sida. Avd 2 Satt jag och klurade på att spika 4 Skall Ha (se tips och tankar) men tvekade lite för startgalopperna och galoppen innan 500 meter som har kommit lite då och då innan, idag funkade det och ångrar rätt så grovt att man inte gick på den tanken i förhand (lätt att vara efterklok)


Alltid roligt när dragen vinner i Avd 3 och det har vi Kitspirit att tacka för, trodde att det skulle vara jämnare än det var men var ändå ett roligt lopp, fick upp ögonen lite för 13 Dickens Denja som tappert lyckades placera sig efter ett helt okej lopp ifrån Rauno.
Canari match gjorde det inte riktigt till någon chans efter Ulfs svarning på 6 Quick fix som laddas på riktigt bra, trodde Foodmoney skulle släppa och hoppas på vinnarhålet men jag trodde fel och det vart tokkörning och Canarie plockar detta hur enkelt som helst i Avd 4.

Tankarna gick bra hela vägen till Avd 5 då chansspiken startgalopperar, vart en enkel match för 2 Visitor som visade vem som bestämde och den som kunde utmana var ute ur loppet enligt mig. 3 Free to party imponerade då jag inte trodde alls på denna kuse till en stadig 2a plats. Avd 6 såg bra ut till en början men man såg att Kim körde på lite väl hårt när det var debut på distansen, haft ögonen på 7 Final dream som det klaffade väldigt fint för och gjorde en 10 utav 10 toast prestation, perfekt kört av Lina men tråkigt för tippet.

Avd 7 Var som jag trodde att Quebeck skulle köra hela vägen men kunde ju inte missa att köra 8 Tro lo lo som gör ett suveränt upplopp (tack för tvillingen) och satt hemligt och hoppades att dom skulle komma förbi, synd att det inte klaffade mera!
9 Guinea Boko gjorde också ett helt okej lopp, formen fortsätter uppåt och snart så borde den väll vara där för att utmana, får inte missas längre fram i sommar!
Lite tråkig avslutning i Avd 8 med galopper på dom mer betrodda hästarna och Kaj fick köra som han ville, inte så mycket man kan göra åt saken.

Sammanfattning: Tankarna var bra men tipset kunde ha lagts upp på annorlunda sett, gick lite pluss på tvillingarna men sammanlagt back 300kr så dålig kväll spelmässigt för min del men fick se många roliga hästar att hålla koll på i framtida lopp gör mig redo för v75 i morgon som första tankarna verkar vara lite enklare!

Kommentera inlägg