V75 Jarlsberg 10 juli 2016 » 9 juli | Karl - Travstugan.se

V75 Jarlsberg 10 juli 2016

På Jarlsberg blir Berne Gustafssons 15 On Hold stor favorit i V75-1. Han galopperade olyckligt i den senaste starten i Kalmar och avslutade tappert som sjua i mål. Nu står han på 60 meter tillägg mot enklare motstånd och det förvånar inte om han rundar samtliga. Ändå vill jag strecka ytterligare tre – dessa är 2 Mc Vet, 3 Pantin och 9 Urakas Gilbak som alla har visat fin form i sina senaste starter. På mindre system rekommenderas att spika On Hold, garderar man förtjänar nämnda trio sin plats på kupongen. Förmodligen kommer Magnus Jakobsson köra offensivt redan från början, och blir han släppt till ledningen är loppet över. Och visst, att Mc Vet ska besegra On Hold i första starten efter uppehåll är långsökt, å andra sidan är logik ingenting värt inom travsporten.

Första spiken i omgången blir 10 Solitario Jet (V75-4). Det är bästa hästen i fältet enligt min mening och hade det inte varit för galoppen under Elitloppshelgen hade han utmanat om segern. Nu är han endast spelad till 18 %, kanske beror det på att man tänker köra honom med skor – men det behöver naturligtvis inte vara loppavgörande. Frode Hamre har naturligtvis en fin chans i 3 West Coast – men när han blir favorit väljer jag att spika Solitario Jet som jag håller något högre. Hade spelprocenten varit den omvända hade jag förmodligen spikat West Coast. Vill man gardera Solitario Jet rekommenderas främst West Coast och 1 Buttercup.

I den avslutande avdelningen spikas 3 Twister Bi. Precis som On Hold galopperade Twister Bi i den senaste starten, och precis som On Hold visade han fin form efter galoppen. Är han lika bra som vid segern i Halmstad 9 maj (09,5 / 1 609), ja då är det ingen som klår honom – problemet med Twister Bi är att han inte alltid är lika bra som vid segern i Halmstad i början på maj. Bakom honom är det öppet, och att gardera känns hopplöst – vem, förutom Target Kronos, är värd att strecka förutom Twister Bi? Det skulle kunna vara 1 Republique som var lysande på Bjerke i den senaste starten. Jag har dock svårt att se honom utmana en flyfotad Twister Bi.

Dragen i omgången är 2 Tooltime (V75-2), 4 Royal Ice (V75-3), 7 Trespasser (V75-5) och 4 Rod Stewart (V75-6).

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips