• Hem
  • V75 Halmstad 7 juli 2018

V75 Halmstad 7 juli 2018

Mitt system inför V75 i Halmstad 7 juli är klart. Det blir spik på 3 Day Or Night In (V75-3) och 4 Vamp Kronos (V75-6). Två stora favoriter – tyvärr – som jag tror har toppchans i Gulddivisionen respektive Stosprintern. Köp din andel på https://tillsammans.atg.se/lag...

V75-1

3 Vischio Holz (20 %) är obesegrad efter två starter i Sverige. Magnus Dahlén som tränar låter nöjd inför den här starten men understryker att den fyraårige hingsten inte är snabb ur volten. Intressant är dock Vischio Holz kommer tävla med rycktussar för första gången på svensk mark. 7 Machiavelli (13 %) har fin kapacitet och kan komma till ledningen från springspår. Han har visat tidigare att han är snabb ur volten och att han behärskar lång distans. Streckar sex.

V75-2

8 Spartak Face (23 %) övertygade som tvåa bakom Martin de Bos senast på Jägersro. Nu är det kort distans och det låter som att det är den fördel. Dock har han lottats till spår 8 vilket drar ner mina förväntningar. Conrad Lugauer kommer säkert vara offensiv från start men risken finns att det kommer kosta. Om Spartak Face får jobbig resa vill jag varna för 6 Global Undecided (16 %) som imponerade senast. Galopp kort efter start men skar mållinjen som trea.

V75-3

3 Day Or Night In (76 %) galopperade först i Olympiatravet och sedan i Algot Scotts Minne. Efter det var han oplacerad Jämtlands Stora Pris. Day Or Night In fick dock revansch senast i Kalmar när han vann Kalmarsundspokalen med två längder före Volstead. I Halmstad blir Day Or Night In stor favorit – kanske för stor favorit. Peter Untersteiner tar ledningen initialt med 4 Harry Haythrow (3 %) och släpper sedan till Johan Untersteiner med favoriten. Leder runtom?

V75-4

12 Julia Pellini (25 %) har visat form under maj-juni och ska räknas trots spår 12. Hon har bästa kusken i fältet – Oskar J Andersson – och bakspår är ofta en fördel i lärlings- och ungdomslopp. Dock är jag inte modig nog att spika – i lärlings- och ungdomslopp kan vad som helst hända. Värst emot är 11 Sharp Dream (19 %) som kommer från seger. Med Kim Moberg i sulkyn kan det lösa sig bra. Vill även varna för 3 Foxy Brown (16 %) och 6 Unheard Of (9 %).

V75-5

3 Aileron (36 %) spårade runt om senast på Mantorp och jag är inne på att det kan bli en repris i Halmstad. I ledningen har han sju segrar på 14 försök. Dock är det inte aktuellt att spika eftersom jag vill ha med 2 Te Quiero Grif (10 %) som var tvåa bakom Aileron från hopplöst utgångsläge näst senast. Nu har han bättre spår och tre andraplatser i följd avslöjar att formen är bra. Jag streckar även 8 Rushmore Face (12 %) och 12 Cuba Libre Ice (6 %).  

V75-6

4 Vamp Kronos (64 %) blir storfavorit i Stosprintern. Inför sitt uttagningslopp hade hon inte startat på två månader men Vamp Kronos vann ändå med 3,5 längd före Calamara’s Girl. Nu är motståndet tuffare och det är inte säkert att hon kommer till ledningen. 1 Vanquish Kronos (9 %), 2 Violet Bi (15 %) och 5 Rose Mary (2 %) är snabba bakom bilen och det är nog bara André Eklundh med Rose Mary som kan tänka sig att släppa ledningen. Jag spikar oavsett!

V75-7

4 Handsome Brad (36 %) har imponerat senaste tiden och med tanke på vilka lopp han gjort förtjänar han att vara favorit. Dock har Handsome Brad endast varit ute över kort distans en gång tidigare – då blev det i och för sig seger – och därför garderar jag. 1 Stepping Spaceboy (7 %) tävlar barfota för första gången men risken finns att han blir över. 3 Globalsatisfaction (24 %) är värst emot och intressant att se 9 Bravo Navarone (5 %) med ett lopp i kroppen. 

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mölndalsbanan Åby tar emot oss till V75 på lördag! Sju spelvänliga lopp där treåringsloppet står ut! Här är tidiga analysen! V75-1 Sir Q.C. - Örjan ... Läs travtips