V75 Eskilstuna 10 mars 2018

Det är V75 i Eskilstuna. Jag spikar 8 Going Propp (V75-2) och 5 Zenit Brick (V75-3). Köp din andel på https://tillsammans.atg.se/lag...

V75-1

1 Globalsatisfaction (54 %) var tvåa bakom Linus Boy i årsdebuten senast på Axevalla. Det var första starten på ganska exakt ett år. Med ett lopp i kroppen får man anta att Globalsatisfaction kommer vara bättre nu men till 54 % är jag inte beredd att spika. Fyra gånger tidigare har han startat från innerspår med autostart – en gång har Globalsatisfaction startgalopperat och i övriga tre har han fått rygg ledaren. Jag tycker att det är befogat att gardera. Fyra streck.

V75-2

8 Going Popp (11 %) är bara fjärdehandare för tillfället men jag rankar henne överst. Jag väljer till och med att spika Going Popp eftersom tränare Johan Untersteiner tänker hänga på henne en jänkarvagn. Going Popp visade form senast i Halmstad när hon fick gå först i tredjespår och sen utvändigt ledaren efter 650 meter – ändå var Going Popp tvåa bakom Zola Grand Cru. Spåret kan förstås ställa till det den här gången men jag tror hon kan vinna ändå.

V75-3

Läs vad jag tror om 5 Zenit Brick (80 %) i mitt vinnarspel. Med ett unikt erbjudande får du hela 10,00 i odds på att Zenit Brick vinner. 

V75-4

3 Tyson Dimanche (22 %) ser ut att bli favorit i ett spännande lärlingslopp. Det borde bli svårt för övriga att hinna ikapp och förbi honom men samtidigt måste man komma ihåg att allt kan hända i lärlingslopp. Nästan i alla fall. Värst emot är 6 Antonio America (7 %) och 11 Staro Ivy League (21 %). I lärlingslopp ska man inte underskatta kuskens betydelse och därför vill jag även varna för 9 Global Tailwind (9 %) som körs av Oskar J Andersson. Bästa kusken i fältet.

V75-5

5 Handsome Pelle (23 %) övertygade i årsdebuten senast på Solvalla när han vann på 1.14,3a/1640. Här kan det bli högt tempo redan från start eftersom både Leif Witasp och Oskar J Andersson vill köra i ledningen med 1 Xanthis Business (9 %) respektive 4 Enjoy The Life (12 %). Det skulle förstås gynna favoriten om det blir körning men också 2 Lightningsky (19 %), 7 Aventador S.F. (15 %) och 10 Garmin B.J. (9 %). Första jänkarvagn på Lightningsky!

V75-6

5 Olle Rols (52 %) har fem raka segrar och även om han haft turen på sin sida ibland går det inte att säga annat än att Olle Rols varit grym. Som senast när han vann V75-finalen plättlätt från dödens. Olle Rols har god chans att ta sin sjätte raka seger men spår 5 i voltstart är inte optimalt – han galopperade i sina fyra första voltstarter men har varit felfri i sex starter efter det. Två som måste streckas är 1 Oceanic Clearence (10 %) och 2 Dani Boko (14 %).

V75-7

4 Sir Q.C. (37 %) imponerade senast när han vann från ledningen på Solvalla. Jag tror dock inte Sir Q.C. kommer till spets den här gången – det man ska ta med sig är att han tagit fyra av fem segrar från ledningen. 3 Reverend Wine (2 %) är nog snabbast första biten men jag tror knappast att Magnus Jakobsson kommer köra honom i ledningen. Reverend Wine har vunnit 3/4 när han körts i spets men motståndet är tuffare nu. 2 Porthos Race (6 %) får överta?  

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll körs det tävlingar på Mantorp. Jag har hittat ett platsbud som spelas!Det är sällan enkelt att ta in längder när man startar från bakspår ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips