• Hem
  • Karl
  • V64 Axevalla 12 september 2017

V64 Axevalla 12 september 2017

Det är V64 på Axevalla och jag spikar 1 Ilona Håleryd (V64-6).

Det får bli två lås och en spik den här gången. Jag har dock ingen större förhoppning på hög utdelning men lirar ändå. I den inledande avdelningen bör det stå mellan 1 Stepping Spaceboy (21 %) som kommer till ledningen och 4 Trot Kronos (46 %) som har formen på topp. Jag tror att Trot Kronos kan vinna det här från dödens men i ledningen blir Stepping Spaceboy en svår nöt att knäcka. I spets har han nämligen vunnit 5/6. Blev trea när han inte vann.

Mitt andra lås återfinns i den tredje avdelningen. Inte ett spännande lås men ett sunt. 7 Algot Zonett (EJ) är struken och kvar finns bland annat 8 Cantona Mearas (18 %) och 13 Jager Oaks (22 %). Det är också dessa två jag väljer att låsa på. Jager Oaks har han ett lopp i kroppen efter längre uppehåll och jag tror att han är redo att vinna ikväll på Axevalla. Jag tycker att min duo är ett par huvuden högre än övriga och ser ingen anledning att gardera här.

Jag hittade bara en spik och det är 1 Ilona Håleryd (54 %) i den avslutande avdelningen. Hon tar inte ledningen men litet fält gynnar henne. Ilona Håleryd är härdad mot tuffare motstånd än det här och bara Peter Untersteiner hittar ut i andraspår fäller hennes tunga avslutning många – förmodligen alla. Senast (30 aug) vann hon på V86 och var bland annat före Schatzi Fayline och Twin’s Zindy i mål. Dessa två möter Ilona Håleryd även ikväll på Axevalla.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Helgens midsommartrav inleds med midnattsomgång uppe på Dannerotravet. Startiden är sen och bland loppen vi bjuds på är High Coast Midnight Race den ... Läs travtips

Midsommarhelg vilket betyder V75 från Kalmartravet! Kalmarsundspokalen och Stoeliten blir två höjdpunkter.Här är mina tidiga funderingar ... Läs travtips