• Hem
  • V4 Hagmyren 12 juni 2018

V4 Hagmyren 12 juni 2018

V4-1

1 Jasmin Julie (36 %) blir klar favorit trots att hon bara startat en gång. Det är ett öppet lopp med 3-åriga och äldre högst 14 000 kronor. Eftersom det inte är nån hög klass på loppet är det svårt att analysera hur loppet blir kört – det är till exempel svårt att avgöra om Jasmin Julie är snabb nog för att försvara sitt innerspår. Värst emot favoriten är 10 Scarlet Lin (17 %) gav sig från ledningen i debuten på Hagmyren senast. Men jag rekommenderar att gardera i V4-1.

V4-2

5 Allowable (25 %) har två raka segrar och är befogad favorit. Dock måste jag sätta ett frågetecken på utgångsläget – spår fem i volten. Bakom honom är det framför allt två som sticker ut. 6 Happy Celebration (10 %) har spännande utgångsläge från springspår men har inte startat på länge – dessutom är det tufft att begära seger mot äldre. Desto mer tror jag på 8 Hungarian Hotwax (18 %) som avslutade på snabba 12/800 i årsdebuten i Gävle senast i Gävle.  

V4-3

13 Vindy Tabac (39 %) spikas med viss tvekan. Insatsen senast på Dannero övertygade inte. Med 1 500 kvar satt hon tredje invändigt men när upploppet kom hade Vindy Tabac inga krafter kvar. Nu har det gått ett par veckor och förhoppningsvis är hon lika bra som vid segrarna i Bollnäs och på Solvalla. Då är det ingen som kan stå emot Vindy Tabac. Jag tror att hon plockar in dubbla tillägg eftersom motståndet inte är det tuffaste på Hagmyren den här gången.

V4-4

2 My Gifted My (24 %) kommer från två raka segrar och blir svårslagen om han kommer till ledningen. My Gifted My är snabb ur volten och tog ledningen från spår 5 i volten senast på Solvalla. Från spets har han vunnit fyra av sju försök och varit tvåa en gång. Det är bra siffror men eftersom My Gifted My möter tufft motstånd vill jag ändå gardera. Två som måste med är 9 Turboy (20 %) och 10 Pontiac S.W. (21 %) som jag tycker är bästa hästen i fältet. 

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Färjestad sätter igång V64-veckan. Och väl på hemmabanan är Björn Goop och dominerar. V64-1 Han gladde mig väldigt senast, den urstarke 8 Ready ... Läs travtips