V86 Vaggeryd - 12 Juni 2019 » 12 juni | Jonas - Travstugan.se

V86 Vaggeryd - 12 Juni 2019

Otroligt svårlöst V86-omgång på Vaggeryd, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
4-åringslopp med dubbla tillägg. Det kan vara dumstruten på men jag väljer att gå på ett stenfräckt drag redan i inledningen där jag tar bort favoriten Stoletheshow och går på, vad jag hoppas på, spetshästen Legacy H.H. och en jag tror kan ta första årssegern om mitt första drag inte hittar nosen först, Mellby Glader. LÅS!

Avdelning 2:
Stolopp, medeldistans och låg klass. Svårt lopp även här där jag går ut hårt på en trio utan favorit i Amelia, Morran och hemmahoppet Olga Utca. Detta är ett av flera potentiella skrällopp för kvällen och jag rekommenderar breda penseln om ni har råd. LÅS!

Avdelning 3:
Kort distans och låg klass. Favoriten Fabulous Journey har blivit nedstruken ett hack och står spårmässigt då bättre till. Det finns många plusfaktorer på denna och inte minst står man på kronan rätt inne i klassen. Jag väljer att spika denna, och blir för övrigt enda spiken på denna lapp. SPIK!


Avdelning 4:

Stayerlopp med trippla tillägg och favorit i loppet är Explosive Marlot, och ska absolut streckas på lappen. Procenten är något mastiga på denna, och jag väljer att gardera med två andra. Elliot Coger och My Dream Art. Jag tror och hoppas det räcker med denna starka trio. LÅS!

Avdelning 5:
Kort distans och högre klass. Dokonjo är just nu favorit och är en av flera i ett rätt så öppet lopp. Här kan det smälla och jag har plockat ut 4 ekipage jag tror lite mer på. Blir spännande att se om Wollafur kan upprepa bedriften från senast med Magnus bakom tömmarna. 

Avdelning 6:
Låg klass och medeldistans. Två hästar sticker ut kapacitetsmässigt, och jag tror mest på dessa. Tar även med en tredje om två träter. Men detta är låg klass och öppet bakom så ytterligare ett möjligt skrällopp i en svår omgång. 

Avdelning 7:
Lång distans och låg klass. Man sätter på skorna fram på favoriten Adde S.H. och man är segerlös än så länge på den balansen. Jag tror mer på andrahandaren Kennedy och lyfter även fram ett riktigt skrälldrag i Red Rock Canyon Ås som har läget och kan vara omgångens drag. Totalt 5 streck.

Avdelning 8:
Vi avslutar kvällen med ett Klass 1 lopp över medeldistans. Ja vad ska man säga, ytterligare ett svårt lopp. Vi målar på här med hela 8 streck och som jag läst omgången och om våra drag sitter i inledande loppen så sitter vi ruggigt bra på det i avslutningen. Jag lyfter inte fram någon här då jag tycker det är så jämt. 

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips