V86 Vaggeryd - 10 Juni 2020 » 10 juni | Jonas - Travstugan.se

V86 Vaggeryd - 10 Juni 2020

Världens bästa streckspel V86 på Vaggeryd, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Vaggeryd med ett kortdistanslopp för låg klass. Från perfekt spår, toppform på stall, intressanta ändringar så finner jag ingen större anledning att inte spika favoriten Robertino i avdelning 1. Det är låg klass och kort distans, vilket såklart generellt är en möjlig skrällproposition, men det är många lågklassiga lopp idag, och jag tycker detta är en sund spik att inleda med. SPIK!

Avdelning 2:

Medelhög klass och medeldistans. Här väljer jag att gå på två ekipage som också är streckade högst, Ivory Di Quattro och Velten Versailles. Jag tror det står mellan dessa två och väljer att låsa loppet där. LÅS!

Avdelning 3:

Låg klass, lång distans och voltstart. Trots distansen så tycker jag skrällklockorna ringer här. Borde vara hög chans för omstarter och då vet vi som bekant att loppen öppnar upp sig ytterligare generellt. Jag målar faktiskt igen lopp helt och håller med tanke på dessa faktorer då jag tycker det är ett jämnt lopp i övrigt, ingen är chanslös. 12 streck totalt på lappen!


Avdelning 4:

Låg klass och kort distans. Även här ett jämnt och öppet lopp där jag målar på. Perfekt Gehör blir lite av ett skrik idag, och chanserna är såklart goda, men procenten lite väl hög i mitt tycke. Untamed tycker jag är kraftigt bortglömd idag, just nu på 3%, taget! 7 streck på lappen!


Avdelning 5:

Klass 2 och kort distans. Ytterligare ett jämnt lopp där jag målar på. Bordeaux S. är jag lite svag för och skulle man hitta rätt från läget så blir det intressant, för att nämna någon. Jag tar med totalt 9 ekipage på lappen!


Avdelning 6:

Fördel ston i medelklass över kort distans. Här väljer jag att chansa lite och gå kortare. Jag tror mycket på duon Zlatan Knick och Jonah Vredebest där Zlatan Knick såklart har bäst möjligheter med tanke på läget. Men jag tar även med Call Me Brodda till intressant procent, lite ändringar och bra läge. LÅS!


Avdelning 7:

Stayerlopp över hela 3640 meter och trippla tillägg. När det är så pass långt så har hästarna längst bak helt klart en fördel då det kommer att komma ikapp. Frågan är bara hur mycket det kostar. Jag tror på en längst bak, som även gör årsdebut här. Ready Ribb och Goop som jag hamrar in för andra gången ikväll på denna kupong. Jag tror han rundar allt i årsdebuten. SPIK!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för låg klass. Här går jag hårt på en duo med bra lägen, Zuleika Font och Zante Grif. Dom är jämnspelade och det har jag inga invändningar emot. Jag tror vi får en utländsk vinst i sista. LÅS!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips