V86 Solvalla/Jägersro - 6 Mars 2019 » 6 mars | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Solvalla/Jägersro - 6 Mars 2019

V86 Solvalla/Jägersro - 6 Mars 2019

Världens bästa streckspel på Solvalla och Jägersro, häng på!
Vi har en lite lurigare omgång framför oss ikväll även om kombinationen Solvalla/Jägersro inte brukar ligga i topp vad gäller hög utdelning. Tror ändå det kan smälla i flera lopp och jag har komponerat ett i mitt tycke roligt system som inte är fegt.

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:

Kort distans och låg klass inleder omgången på Jägersro. Knapp favorit är Cody som jag funderade ett tag på att ta bort helt, men jag kan inte släppa denna helt och rankar trea. Dom två jag håller i hand före är Vis Dell’olmo som jag tror kan spetsa detta loppet och hålla ända in om det inte blir för tufft i början, samt Ferry Boko som kan få loppet kört i halsen om det går fort där framme.

 

Avdelning 2:

Tilläggslopp med dubbelt tillägg över medeldistans och låg klass. Favorit modell större är Ritchie Ås med Erik i hans regi också. Jag tror att denna är ett par klasser över övriga här och väljer att spika och bläddra vidare. SPIK!!

 

Avdelning 3:

Medeldistans och låg klass för lärlingar. Lite småstökigt lopp som inte är helt enkelt att bena ut. I lärlingslopp går jag väldigt mycket på kuskar och jag har valt att ta med 7 ekipage som jag tror räcker, och hoppas på att några av dragen har en bättre dag som kan bidra till högre utdelning. Dali Pagadi rankar jag först och jag tycker att t.ex. Global Workaholic och Romero är på tok för lågt streckade.

 

Avdelning 4:

Lång distans, spårtrappa och låg klass. Här kan det smälla, och jag har valt ett ruskigt lås med just nu 5e och 6e rankade i loppet, Lift to drag och Appreciated. Jag väljer att gå på magkänsla och form här och hoppas att man hamnar bra till i loppet då är chansen högre än procenten (7 respektive 6% just nu). Inget lås för dom fega!!

 

Avdelning 5:

Tilläggslopp över medeldistans för låg och medelklass. Just nu favorit i Sevilla som jag tror har bra chans och åker med på lappen såklart. Tar även med två till som jag tror har chans om favoriten kommer bort. Det är Everton från stall Untersteiner och Gaya Di Quattro med Malmqvist som jag tror spetsar här från bra läge. Vi låser på dessa tre.

 

Avdelning 6:

Amatörlopp över lång distans och dubbla tillägg. Ytterligare ett lite stökigare lopp där jag liksom i lärlingslopp försöker utgå ifrån kuskar. Men inte bara såklart, men den faktorn väger tyngst för mig i lärlings/amatör-lopp. Ni som har råd kan måla på i detta lopp och lärlingsloppet i avdelning 3. Jag har plockat ut 6 ekipage i detta lopp som jag tycker har bra chans. Fred Cobra är en av de som ska bli spännande att se i detta lopp.

 

Avdelning 7:

Medeldistans och hög klass. Här kommer nästa spik i omgången för denna kupong och det är favoriten Frankie Brodde från stall Untersteiner som jag tror leder från start till mål. Vi hamrar in. SPIK!!

 

Avdelning 8:

Låg klass och kort distans avslutar omgången och det vet vi sen gammalt är en skrällvänlig proposition. Favorit just nu och modell större är Deep Pockets med firma Adielsson/Båth. Denna har inte startat sen september och jag är lite fundersam över om man verkligen går ut och städar av konkurrenterna så lätt i årsdebuten. Bakom är det öppet och jag väljer att hoppas på knock i avslutning och tar ALLA ekipage. Vi försöker fälla storfavoriten, dumstrut eller inte, vi får se.

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

 Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips