V86 Solvalla/Jägersro - 19 September 2019 » 19 sep. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Solvalla/Jägersro - 19 September 2019

V86 Solvalla/Jägersro - 19 September 2019

Världens bästa streckspel V86!
Tillbaka idag med V86 igen, och det blir en kortare analys. Nästa vecka planerar jag lite ändringar i mitt koncept, håll utkik!

Observera att nedan är tankar som ligger till grund för mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja mot mina system VÄRMLANDSKARAMELLEN och SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
8-hästarslopp och medelhög klass. Trots få hästar till start vilket minimerar skrällrisk så vill jag ta med några stycken då jag tycker det är jämt skägg. Totalt 5 streck!

Avdelning 2:
Låg klass och 3-åringslopp. Befogad favorit, men vill inte åka dit på en annan gubbe i lådan och då pratar jag inte om Örjan som brukar vara gubben i lådan, utan Melander. Tvåhästarslås.

Avdelning 3:
Enda spiken på systemet i en lite halvlurig omgång att hitta spikar i. Tror Untersteiner får styra detta loppet i spets runt om, så spikar denna! SPIK!!

Avdelning 4:
Ytterligare ett treåringslopp och låg klass. Tycker detta är en soppa att reda ut, och vi går för skräll. ALLA!!

Avdelning 5:
Kort distans och låg klass. Ytterliggare ett tvåhästarslås på favoritduon. Känner mig trygg med det! 

Avdelning 6:
Medeldistans och tilläggslopp där tre hästar sticker ut. 

Avdelning 7:
Lång distans och Låg klass. Trots Jägersro så tror jag ändå att någon av de tre på pappret bästa hästarna löser denna historia och vi nöjer oss med dessa.

Avdelning 8:
Kortlopp för ston och låg klass. Var inne ett tag på att spika favoriten Mattie, men det är trots att ston och kort distans, så jag vill försöka fälla denna i sista loppet då det finns intressanta motbud, inte minst i Zoom Zoom och Windy CIndy.

Om ni vill köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- VÄRMLANDSKARAMELLEN (275 KR/andel)
- SISTA MINUTEN (200 kr/andel)
- JONAS v86 (100 kr/andel)

Hoppas ni vill hänga på!!

Lycka Till!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips