V86 Solvalla/Åby - 10 April 2019 » 10 apr. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Solvalla/Åby - 10 April 2019

V86 Solvalla/Åby - 10 April 2019

Världens bästa streckspel på Solvalla och Åby, Häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds på Åby med ett kortdistanslopp för hästar i lägre klass. Lite större favorit ser Quality Tilly ut att bli från stall Lugauer och Marc bakom tömmarna. Tror att man har god chans att leda detta loppet runt om, men jag vill gardera med främst två motbud som jag har bra känsla för. Det är dels Yankee Boy med Kim och Run Ceasar Run som jag blir spännande ihop med Takter. Totalt 3 streck i inledningen.

Avdelning 2:
Andra loppet avgörs på medeldistans för 4-5 åriga ston i öppen klass. Hevin Boko är knapp favorit just nu före italienaren Valchiria O.P. Jag tycker att strecken är rätt fördelade med dessa två som mindre favoriter. Jag har lite mer känsla för att Hevin Boko kan vinna detta lopp, och tycker procenten är så smakfulla att jag väljer att spika på denna lapp. Första spiken!

Avdelning 3:
Stayerlopp för medelklass på hästarna. Favoriten Tudor Kronos gör årsdebut förutom ett kvallopp för ca 1,5 vecka sen. Innan dess startade man för mer än ett år sen, och jag undrar jag om Bergh bara kan gå ut och städa av detta gäng från byngligt läge. Jag väljer att försöka fälla denna och tar med ett gäng, där Callmeawinner, Inertial och Trovatore är luringarna i loppet. 


Avdelning 4:

Voltstartslopp över medeldistans och låg klass. Lurigt lopp där jag känner att en skräll kan ligga på lut. My Angel Laday står på kronan rätt inne i loppet och har Rikard bakom tömmarna. Rankas högt, och definitivt högre än 9%. Dream Cash med Oskar kan vara ett annat drag i loppet om man hamnar bra till från läget. Ja, det finns många om det och ni som har råd rekommenderar jag att pensla igen loppet.

Avdelning 5:
Lång distans och låg klass.Lurigt lopp igen, där jag har plockat ut 4 roliga streck som jag hoppas räcker. M.T.Nordic Spirit från stall PU med Johan upp rankar jag etta och faktiskt möjlig chansspik efter bra insats i debuten. Tar med 3 hästar till som är roliga streck dom också.

Avdelning 6:
Tilläggslopp över lång distans och medelklass. Perfect Dynamite är storfavorit med Ante Lisell. Hästen köper jag är favorit men ekipaget tycker jag inte är befogad till den procenten. Ett av omgångens öppnaste lopp om inte favoriten städar av detta gäng. Totalt 7 streck. 

Avdelning 7:
Stolopp för lägre klassen över medeldistans. Här tror jag på toppchans för favoriten Nanny Mcphee och Lövgren. Har sett lysande ut på slutet och jag tror det är spel mot öppet mål. SPIK!!

Avdelning 8:
Medeldistans och medelklass avslutar omgången på Solvalla. Italienaren Vincero' Gar är favorit och trots läge så tror jag man kan runda detta gäng. Ska med på lappen, och jag tar med två ekipage till i Ritchie Ås och Alone. Vi avslutar omgången med ett lås!!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips