V86 Solvalla - 17 Juni 2020 » 17 juni | Jonas - Travstugan.se

V86 Solvalla - 17 Juni 2020

Världens bästa streckspel V86 på Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Solvalla med ett femåringslopp över medeldistans. Mycket talar för att det är en duo som gör upp här, spetshästen Inti Boko mot stoet och favoriten Conrads Rödluva. Jag väljer att låsa på denna duo i inledningen. LÅS!

Avdelning 2:

3-åringslopp för ston i låg klass över medeldistans. Ett relativt jämnt lopp där jag inte är främmande för skrällseger, men jag väljer att gå kort på tre ekipage som jag tycker står bra till här. Mest tror jag på Almas Caviar som jag hoppas snuvar favoriten You Could Be Mine på spets och ska då slås därifrån. Det kan bli körning och då tar jag med en tredje i Saonoi med Veijo som jag tror kan flyga lågt med rätt resa. LÅS!

Avdelning 3:

3-åringslopp i låg klass över medeldistans. Också ett lopp som kan skrälla, men jag tror mycket på favoriten Mister Hercules här och från drömläge så borde Örjan få styra och ställa detta lopp från start till mål. SPIK!


Avdelning 4:

4-åriga i låg klass över medeldistans. Jämnt lopp och här streckar jag på lite. Favoriten Slippery Runway är nog trots allt rätt favorit, men bara en av flera enligt mig. Remain In Light tycker jag är spännande här med rätt resa, pass upp! 6 streck totalt på lappen!


Avdelning 5:

Hög klass och medeldistans. Very Kronos blir jättefavorit från kanonläge, och procenten lockar mig att försöka fälla även om chanserna är goda. Jag tar med Click Bait och Bucks To Burn på lappen som inte alls är borta. LÅS!


Avdelning 6:

Klass 2 över lång distans. Några ekipage som sticker ut här och jag tar med dessa förutom Pine Muscle, samt en skräll i Ole som står bra till och jag blir inte förvånad om Rikard styr till seger här. 4 streck på lappen!


Avdelning 7:

Kort distans, voltstart och ett tillägg. Tar med favoritduon från tillägg som såklart har bra chanser här, men vill gardera upp med några skrällstreck som är prisvärda idag. Inte minst Avena Jet som gått bra på slutet och har drömläge här, första årsvinsten idag? 5 streck totalt på lappen!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för 4-åringar. Omgångens sportsligt sett bästa lopp där det blir spännande att se giganterna Aetos Kronos och Don Fanucci Zet. Många går på dessa två, men jag tar med Marvellous Tooma och Green Manalishi på lappen där den förre har sett riktigt bra ut och imponerat på mig. Inte så viktigt lopp ikväll så kan smälla. 4 streck på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips