V86 Solvalla - 16 Juni 2021

Världens bästa streckspel V86 på Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Solvalla med ett stolopp över kort distans och ett tillägg. En proposition som vi inte ser alltför ofta, men jag tror inte det kommer smälla i inledningen med lite mindre fält och så stora klasskillnader som är här. Jag låser inledningen på spetshästen som bör ha bra chanser om Hevin Boko kommer bort eller inte hinner ifatt från tillägg. Skulle helst önska spika en av dessa, men har svårt att hamra här i detta tvåhästarslopp som jag ser det. LÅS!

Avdelning 2:

4-åringa i låg klass och medeldistans. Större favorit i Mellby Illusion och Jorma som är en segervan valack, och intressant här. Jag prövar fälla denna favorit och målar på ganska brett då det ändå rör sig om årgångslopp och låg klass. Jag tar med halva fältet på lappen här, och satsar på främre ledet som jag tycker sticker ut bakom favoriten. Totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 3:

5-åringslopp i hög klass. Här funderade jag länge på att spika favoriten Admiral As, men tycker de två främsta motbuden har roligare lägen, och låser detta loppet med favoriten Admiral As (bäst chans), Global Adventure (toppläge), och sist Osterc (spetskandidat). LÅS!


Avdelning 4:

Ston över medeldistans och ett tillägg. Här drar jag en rövare och spikar Örjan med Cactus i ett relativt öppet lopp. Det kan vara dumstrut på då detta kan vara ett riktigt bra skrällopp. Cactus står bra inne i loppet och står bra till på tillägg. Örjan bakom tömmarna förstärker såklart chanserna ytterligare. Öppet bakom som sagt. SPIK!


Avdelning 5:

3-åringslopp över kort distans. Två hästar sticker ut på strecken och likt avdelning 1 så väljer jag att låsa på dessa två då de bör vara huvudet högre än konkurrenterna dessa segervana hästar. Jämnt skägg bakom, och krävs många streck vid gardering. LÅS!


Avdelning 6:

Silverdivision över medeldistans. Ett av de mer öppna och jämna silverlopp där jag penslar på. Born Unicorn är favorit och ska såklart med på lappen från toppläge. Rotate är inte borta trots läget här med Björn, kommer från fina insatser. Zap Di Girifalco ska rankas tidigt här, och kan kanske till och med vara ett vågat chansspikförslag i omgången med form i ryggen. Plockar med ett par till och totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 7:

Kort distans och medelhög klass. Här penslar jag på rejält trots lite högre klass. Tycker loppet är oerhört jämnt. Oxidizer drog helt klart spårlotten så favoritskapet är befogat. Men jag vill ha med många spelvärda streck här. Totalt 8 streck på lappen!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett 4-åringslopp över medeldistans. Avslutar omgången med ett roligt chansslås i Mister Hercules och Mr Mah Can. Det finns absolut flera om budet här, men jag tycker mig ha plockat spetsbudet och bästa hästen, vilket räcker långt i loppen. LÅS!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips