• Hem
  • V86 Solvalla - 11 Augusti 2021

V86 Solvalla - 11 Augusti 2021

Världens bästa streckspel V86 på Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Solvalla med ett medeldistanslopp och ett tillägg. Favorit är Örjan och Champ Lane, och jag tycker detta är ett mycket bra spikförslag i omgången. Krävs en handfull streck bakom om man inte är trygg med favoritspik. SPIK!

Avdelning 2:

Ston, 3-åringar, låg klass och medeldistans. Öppnare lopp där jag helst hade önskat ha större budget. Men vi får dra ner på streck här, och jag tar med favoritduon som har dragit iväg på strecken lite, samt två spelvärda bakom i Dior Lilly och Loaded Leila. Det är inte många som satt nosen först i detta lopp, men skrällstrecken är två av dessa. 4 streck totalt på lappen!


Avdelning 3:

4-åriga ston i låg klass över medeldistans. Även här finns det skrällpotential och jag streckar på med bredare penseln här. Keira De Veluwe får tipsnicken av mig från bra läge här. Jagar första årssegern och förutsättningarna kan knappast bli bättre här som sagt. En av flera, men vi tar totalt 6 streck på lappen här!


Avdelning 4:

4-åringar i öppen klass över kort distans. Jag låser detta loppet på favoriten som bör ha goda chanser här, och lägesgynnade Chestnut Hill för att krydda lappen lite. 7% på den senare är spelvärt! LÅS!


Avdelning 5:

3-åringar i låg klass över medeldistans. Streckar på med breda penseln här och här är det många om budet. White Walker har inlett året med 4 raka och får tipsnicken av mig här för en femte seger. Plockar med 5 streck bakom och totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 6:

4-åringar i låg klass över medeldistans. 4 streck får plats här på lappen och jag tar med de mest lägesgynnade i detta lopp. Tycker Goop har bästa chansen här med Double O.Seven. Cavatappi är intressant här från toppläge och med Sjöström också. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 7:

Spårtrappa, ston i medelhög klass över medeldistans. Spikar Örjan igen här med favoriten Margareta Tooma som har bra läge, och form. Det saknas inte motbud, men jag tror att Örjan styr detta från start till slut och vinner. SPIK!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett långdistanslopp i låg klass. Här tror jag inte vi får se så stora överraskningar utan plockar med de fyra främst betrodda samt Made Of Stars på läge och etta högst upp i raden, samt står bra till i klassen här. Totalt 5 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips