V86 Solvalla - 11 Augusti 2021

Världens bästa streckspel V86 på Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Solvalla med ett medeldistanslopp och ett tillägg. Favorit är Örjan och Champ Lane, och jag tycker detta är ett mycket bra spikförslag i omgången. Krävs en handfull streck bakom om man inte är trygg med favoritspik. SPIK!

Avdelning 2:

Ston, 3-åringar, låg klass och medeldistans. Öppnare lopp där jag helst hade önskat ha större budget. Men vi får dra ner på streck här, och jag tar med favoritduon som har dragit iväg på strecken lite, samt två spelvärda bakom i Dior Lilly och Loaded Leila. Det är inte många som satt nosen först i detta lopp, men skrällstrecken är två av dessa. 4 streck totalt på lappen!


Avdelning 3:

4-åriga ston i låg klass över medeldistans. Även här finns det skrällpotential och jag streckar på med bredare penseln här. Keira De Veluwe får tipsnicken av mig från bra läge här. Jagar första årssegern och förutsättningarna kan knappast bli bättre här som sagt. En av flera, men vi tar totalt 6 streck på lappen här!


Avdelning 4:

4-åringar i öppen klass över kort distans. Jag låser detta loppet på favoriten som bör ha goda chanser här, och lägesgynnade Chestnut Hill för att krydda lappen lite. 7% på den senare är spelvärt! LÅS!


Avdelning 5:

3-åringar i låg klass över medeldistans. Streckar på med breda penseln här och här är det många om budet. White Walker har inlett året med 4 raka och får tipsnicken av mig här för en femte seger. Plockar med 5 streck bakom och totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 6:

4-åringar i låg klass över medeldistans. 4 streck får plats här på lappen och jag tar med de mest lägesgynnade i detta lopp. Tycker Goop har bästa chansen här med Double O.Seven. Cavatappi är intressant här från toppläge och med Sjöström också. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 7:

Spårtrappa, ston i medelhög klass över medeldistans. Spikar Örjan igen här med favoriten Margareta Tooma som har bra läge, och form. Det saknas inte motbud, men jag tror att Örjan styr detta från start till slut och vinner. SPIK!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett långdistanslopp i låg klass. Här tror jag inte vi får se så stora överraskningar utan plockar med de fyra främst betrodda samt Made Of Stars på läge och etta högst upp i raden, samt står bra till i klassen här. Totalt 5 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips