V86 Östersund - 4 Augusti 2021

Världens bästa streckspel V86 på Östersund, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Östersund för hästar upp till medelklass över lång distans och ett tillägg. Endast 9 hästar till start och favorit blir Naheed från stall Berglund med Magnus bakom tömmarna. Helt rätt favorit, och tyvärr blir procenten vad den blir, men jag tror att Naheed vinner detta lopp mot detta motstånd 9 av 10 gånger. SPIK!

Avdelning 2:

Spårtrappa, kort distans och Kallblod upp till medelhög klass. Grislefaksen G.L. blir favorit här, och det tycker jag är en av fler med chans i loppet. Kong Henry blir spännande här från bra läge och ettan högst upp i raden. Jag plockar med en handfull till bakom och känner mig trygg med detta, och hoppas fälla favoriten. Totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 3:

Kallblodslopp för 4-åriga ston, och detta är ett mer jämnstreckat lopp än de inledande två loppen. Jag försöker dra en rövare här och går fullt ut på April Faxa på denna lapp i hopp om att Vidar leder detta lopp från start till slut. Motbud saknas inte, men försöker skaffa övertag gentemot kollektivet om spiken sitter. SPIK!


Avdelning 4:

Stolopp över medeldistans och ett tillägg. Ytterligare ett lite mer jämnstreckat lopp där jag tror och hoppas vi kan få se en smäll. Propositionen har förutsättningar för det åtminstone. Många om budet, och jag vill ändå plocka fram Global Brexit med Mats upp idag som jag tycker ska bli en intressant kombination. Skorycket idag är även det positivt. I övrigt så målar vi brett och tar med hela 10 streck på lappen!


Avdelning 5:

4-åriga kallblod över medeldistans. Tangen Bork blir stor favorit här och det tycker jag är helt rätt. Kommer med ett staket i raden, och jag tror staketet kommer leva vidare efter detta lopp från bra läge. I och med att favoriten blir så hårt streckad så blir såklart de bakom (även andra- och tredjehandsrankade hästarna) relativt spelvärda då de har högre chanser än strecken ger sken av. Tror man inte på favoriten så rekommenderar jag breda penseln och fin streckprocent på skräll. SPIK!


Avdelning 6:

Låg klass, spårtrappa över medeldistans. Jämnstreckat och jämnt lopp där vi återigen plockar fram den lite bredare penseln. Gonzo står bra till här, och kommer med tre raka segrar. Man ska dock tänka på att alla tre segrar är tagna på Hoting som är lite speciell bana i förhållande till övriga, och jag tar inte jättehårt på segrarna. Stabilizer startar också från bra läge här och har ettan högst upp i raden, just nu 8% och det tycker jag är spelvärt. Totalt 10 streck på lappen!


Avdelning 7:

Kallblod, medeldistans och hög klass. Två hästar sticker ut på strecken, Månlykke A.M. och Odd Herakles. Jag tycker det är rätt favoritduo, och att loppet bör stå mellan dessa två. Öppet och glest bakom. Vi låser loppet på favoritduon, LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett kortdistanslopp och låg klass. Jag väljer att lyfta Borea Del Circeo och Claude P.Hill här då jag tycker de sticker ut lite. Bägge startar från helt ok lägen och kommer med form. Jag plockar även på tre motbud här i avslutningen och totalt 5 streck på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips