V86 Örebro/Åby - 27 Maj 2020 » 27 maj | Jonas - Travstugan.se

V86 Örebro/Åby - 27 Maj 2020

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Örebro, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Åby med långdistanslopp för låg klass. Den jag rankar etta i detta lopp är inte favoriten faktiskt utan Comte Godiva som kommer sitta bra till från bricka 1 över långa distansen. Kan vinna flera vägar och en tuff chansspik för den vågade. Jag väljer att gardera med 4 motbud där Bordeaux S. är rysaren. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:

4-åriga låg klass och medeldistans. Inte helt solklart för mig att favoriten Kinky Boots är så mycket bättre än några andra motbud med tanke på procenten. Vi provar fälla denna stora favorit med 4 motbud och Easy Cash väljer jag med kniven mot strupen om jag måste ranka någon först av dessa. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 3:

Lång distans och tillägg. Jag går på 4 streck här där jag tror mest på tilläggshästarna Hakon Von Haithabu och Vagabond Bi som jag tror hinner fram och förbi från tillägg. Men jag tar även med Quantum Roc som formen är oviss på men är formen där så ska dom andra vara bra för att slå denna. Och Farlander Am är inte avsågad heller trots spåret. 4 streck totalt på lappen!


Avdelning 4:

Voltstart och medeldistans för låg klass. Här går jag på form, spår och ekipage och spikar favoriten rakt ut då jag tror man spårar detta runt om. HELA VÄGEN JORMA!! SPIK!


Avdelning 5:

Kort distans och medelhög klass. Tre ekipage sticker ut på strecken och jag låser på dessa tre då jag tror vinnaren finns där. LÅS!


Avdelning 6:

Lång distans och dubbla tillägg. Här kommer min andra spik i omgången och det är Finske favoriten Amazing Warrior som jag hoppas håller sig på bena, och då ska det hålla tycker jag mot detta motstånd. SPIK!


Avdelning 7:

Ston, medeldistans och ett tillägg. Här tror jag däremot att det smäller och tar med hela 7 streck på lappen. Jag väljer att ranka Dixi först här och tror Goop kan fixa det här, men det är inte helt självklart och det finns roliga motbud. 7 streck totalt på lappen!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för medelhög klass. Inte helt lättlöst och jag tar med två betrodda och två skrällar. Lennartsson och Bergh är ett lyxstreck men jag tycker han sätter dit dom med Berghs hästar i parti och minut och till under 1% kan det vara miljonstrecket i omgången även om raden inte är smickrande. 4 streck totalt på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips