V86 Mantorp - 5 Augusti 2020 » 5 aug. | Jonas - Travstugan.se

V86 Mantorp - 5 Augusti 2020

Världens bästa streckspel V86 på Mantorp, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången på Mantorp inleds med ett långdistanslopp med dubbla tillägg för upp till medelklass. Tycker det är halvöppen inledning där jag streckar på med 6 ekipage. Mest tro har jag på Goop och Royal Navy Neo som har två lopp innanför västen och borde börja prestera snart med tanke på stallets framfart. Absolut ingen spik för mig så jag tar 6 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:

Klass 2 lopp över medeldistans. Även detta ett öppet lopp och här streckar jag på med några fler trots att favoriten såklart har bra chans och fin svit, men jag vågar inte spika denna från bricka 12 på Mantorp och låg klass. Ett getingbo bakom och vi försöker jobba in skräll här, 8 streck på lappen!


Avdelning 3:

Medeldistans och hög klass. Tror man kommer långt på favoritduon Sorbet och Dreammoko där jag tror mest på den senare och en möjlig chansspik. Tar med två skrällstreck på misstanke i Generaal Bianco och Giveitgasandgo. 4 streck på lappen!


Avdelning 4:

3-åriga ston över medeldistans. Optimalt läge för favoriten och jag tycker detta är omgångens bästa spikförslag. Ser egentligen inga orosmoln, och galopp eller sjukdom emot. SPIK!


Avdelning 5:

5-åringslopp för hög klass över medeldistans. Ytterligare en spik kommer här på lappen och nu med firma Redén/Kihlström och Missle Hill. Tror Örjan löser detta från alla vägar, och värst emot är Zio Tom Jet, men jag behöver streck till andra lopp och detta är ett sunt spikförslag. SPIK!


Avdelning 6:

4-åriga hingstar och valacker över medeldistans. En duo sticker ut på strecken och jag skulle bli mäkta förvånad om vinnaren finns utanför denna duo då det spelar i en annan liga mot detta motstånd, men alla lopp ska köras såklart. Jag låser loppet och anser mig ha "köpt" loppet på dessa två. LÅS!


Avdelning 7:

4-åriga ston över medeldistans. Från bättre läge hade jag kunnat tänkt mig att spika favoriten Ganga Bae, men nu vågar jag inte gå fullt ut på det ekipaget. Grande Diva Sisu har imponerat på mig och blir inte förvånad om man sticker nosen först trots ett ännu sämre läge än favoriten. Tonique bör ta ledningen så får vi se hur länge det räcker. Streckar på med några fler här då jag tycker det är relativt öppet bakom favoriten. Totalt 8 streck på lappen!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett 3-åringslopp för hingstar och valacker över medeldistans. Elegant Ima ska behandlas med respekt här och klar förstahäst. Jag tar med två motbud från bakspår som kan komma in i matchen om favoriten kommer bort. Vi avslutar med ett lås!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Stall Daniel Redén reser till Sundbyholm på tisdagen och inom V64-spelet är stjärnstallet i fokus där sto från stallet kan ta karriärens första ... Läs travtips

Ikväll återser vi Mellby Hoffa igen och även fast det är första starten på litet tag så vinner han direkt!Det jag har främst respekt för inför ... Läs travtips

Lite snett på det i helgen men det är så det är ibland. Nu V86 igen och senast blev det 7 rätt och dryga 3 gånger pengarna tillbaka. Mina andelar ... Läs travtips

V86 11 Victory Lee har gjort det väldigt bra på slutet och kommer med full form. Kan öppna snabbt och kommer få ett fint lopp från bricka ... Läs travtips