V86 Lindesberg - 7 Juli 2021

Världens bästa streckspel V86 på Lindesberg, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Lindesberg med 4-åringslopp över medeldistans och ett tillägg. Inte helt lättlöst inledning där firma Redén/Kihlström blir favoriter med Ottens Hero som absolut ska räknas som en av flera, men jag tycker inte det är ett av de bättre spikförslagen ikväll. Lite byngligt läge, och kommer med lite frågetecken från senaste starten. Baroncini Jet är en av spetsaspiranterna och ska absolut räknas på det. Tar även med ytterligare en kvartett som jag tycker är spelvärda och har chans här. Totalt 6 streck i inledningen!

Avdelning 2:

Ston, spårtrappa över medeldistans för låg klass. Ytterligare ett halvöppet lopp där jag målar på med fem streck. Går mycket på startlägena här och hur man står i loppet. Tar även med en från lite sämre läge i A Diva I am som har lite frågetecken från senast, men var fin gångerna innan. Hoppas formen fortfarande är intakt. Bedömer detta som en av omgångens potentiella skrällopp faktiskt ifall man har råd att måla på här. Totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 3:

Montélopp för medelklass över medeldistans. En trio sticker ut för mig här och det är andrahandsfavoriten Self Explosive som kan vara ett tufft spikförslag i omgången från perfekt läge och har inlett året bra. Tar även med The Big Bang som även denne har gått bra i år och kommer med form. Och till sist såklart Ara som gör montédebut här och kan såklart bli himmel eller pannkaka, men jag har svårt att ta bort denna i debuten. LÅS på lappen!


Avdelning 4:

Hög klass och kort distans. Ihåligt lopp tycker jag där jag låser på favoritduon Double Exposure som drog nitlotten vad gäller läge, men kan mycket om formen är där. Diamanten har inte klockrent läge heller, men mycket bättre än favoriten, och är en av spetskandidaterna här, och om så är chanserna mycket goda för Diamanten. LÅS!


Avdelning 5:

Stayerlopp med dubbla tillägg. Här väljer jag att dra en rövare och spikar andrahandsfavoriten Xanthis De Roi från statistiskt gynnsamt läge, form och skoryck bak. Litet fält gynnar också, och jag tror att Wäjersten rundar allt här. I övrigt ett öppet lopp som kräver sina streck för att känna sig trygg. SPIK!


Avdelning 6:

Spårtrappa över medeldistans för låg klass. Här blir Goop storfavorit med Apollo Creed och det köper jag fullt ut. Bra läge i spårtrappan, form, spetsmöjligheter, många plus. SPIK!


Avdelning 7:

Stolopp över medeldistans och dubbla tillägg. Här målar jag på en del och hoppas jobba in en skräll. Favoriten Make More Cider med Björn är bara en av flera för mig och ingen spik här. Blue Frontline med Micke J är andrahandsfavorit och ett roligare streck där man startar från bättre läge, vissa spetsmöjligheter och kommer med form. Plockar med fyra streck till på lappen förutom nämnda två. Totalt 6 streck!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett långdistanslopp och spårtrappa för medelhög klass. Digital Dominance kan vara ett spikförslag i omgången då man startar från optimalt läge, står bra inne i loppet, Örjan upp, går bra över distansen och har gjort det bra i år. På denna lapp väljer jag att försöka fälla med fyra motbud där Ontrack He's Black är min varning. Spår 13 är inte jätteilla i spårtrappor och hästen gillar distansen, pass upp! Totalt 5 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips