V86 Lindesberg - 1 Juli 2020 » 1 juli | Jonas - Travstugan.se

V86 Lindesberg - 1 Juli 2020

Världens bästa streckspel V86 på Lindesberg, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Lindesberg med ett medeldistanslopp för 4-åringar i medelklass. Jag låser loppet på tre ekipage som jag sticker ut här och min känsla säger att Surf'n Turf kommer bli farlig om spets med Örjan. Tror det ska mycket till för övriga då, men jag är inte helt 100 på att Örjan kommer få spets enkelt och då öppnar det upp lite så jag tar med två starka kort bakom. LÅS!

Avdelning 2:

Stayerlopp med dubbla tillägg. Relativt ihåligt lopp där jag tror mest på statistikgynnade bakvoltshästarna. Jag tar med en trio där bak och firma Jorma/Nurmos som kan köra fram snabbt till spets här om det vill sig och ska då slås därifrån. Mest tro har jag på favoriten Exaudio Vici, men det är inget spikförslag i min bok. 4 streck på lappen!

Avdelning 3:

3-åringslopp i låg klass över kort distans. Här spikar jag favoriten Hennessy Am som jag tror och hoppas hittar till spets och då ska mycket till för övriga att slå ekipaget med Erik bakom tömmarna. SPIK!


Avdelning 4:

Kallblodslopp över kort distans och ett tillägg. Jättefavorit i Tekno Lynet som såklart har bra chanser. Jag väljer dock att låsa loppet med två ekipage till i Bol Brage och Harry Växus som förmodligen är bästa hästarna i loppet och är inte borta trots tillägg. LÅS!


Avdelning 5:

Hög klass och kort distans. Inte helt lättlöst, men jag tycker några har mindre chans här och kör på 5 ekipage. Missle Hill vågar jag inte spika från detta läge trots att jag håller hästen högt. Nimbus C.D. har heller inget roligt utgångsläge, men jag är lite spänd på starten här och hoppas på en bra insats och kanske kanske kan man lura övriga. 3 streck till får plats på lappen och vi streckar 5 hästar totalt!


Avdelning 6:

Spårtrappa, lärlingar och medeldistans. Ruggigt svårt att bena ut så jag streckar på här. Arturo Beech har såklart goda chanser från toppläge här och bra kusk, men jag vågar inte lita på denna till rådande streckprocent så jag tar med 7 ekipage till. Swift Diva tycker jag är helt bortglömd här för att nämna någon och kusken trivs med hästen, toppläge och pass upp! 8 streck totalt på lappen!


Avdelning 7:

Stolopp, medeldistans och ett tillägg. Har stark tro på favoriten här med Uffe, men det är ingen straffspark alls, tvärtom ett rätt så öppet lopp som kräver många streck om man inte går kort på någon idé. Så jag väljer att spika min idé J.J.Another Vinn här som jag tror och hoppas hittar till spets och får styra loppet från start till mål. SPIK!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett långdistanslopp för Bronsdivisionen. Också ett öppet lopp tycker jag och jag väljer att strecka halva fältet. Ganyboy tycker jag är intressant här och har gjort det bra med Kolgjinis. Men det är öppet som sagt här i avslutningen. 6 streck totalt på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips