V86 Jägersro/Solvalla - 30 September 2020 » 30 sep. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Jägersro/Solvalla - 30 September 2020

V86 Jägersro/Solvalla - 30 September 2020

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Jägersro med ett medeldistanslopp för hästar i medelklass och fördel ston. Inte helt lättlöst inledning och jag väljer att ta med kvartetten som även sticker ut på strecken. Kolgjinis duo kan vara ett chanslås, men jag väljer som sagt att ta med Zizou och American Hill på lappen också. 4 streck i inledningen på lappen!

Avdelning 2:

Spårtrappa, medelklass och medeldistans. Lite större favorit är Super Sarah från stall Båth med Uffe bakom tömmarna. Bricka 10, sto och låg poäng gör att jag rankar ner. Svårt att ranka någon före den andra, men Issiah med Goop tror jag kan fälla många med rätt resa trots ännu sämre läge än favoriten. Potentiellt skrällopp, och jag tar med 6 streck på lappen!


Avdelning 3:

Kort distans och 2-åringslopp (Breeders course för 2-åringar). Inte helt lätt i detta lopp heller. Jag väljer att gå på favoritduon samt utländske Gigi Barosso som är prisvärd här tycker jag. Låser på dessa 3 ekipage, men ni som har råd, rekommenderar jag att måla på och försöka fånga in storskräll som kan ske. LÅS!


Avdelning 4:

Ston i medelklass över medeldistans. Drar en rövare här och spikar Westholm med fine Whelk. Westholm är ingen jag spikar varje dag, men hästar bör vara ett par divisioner bättre än övriga här, och är även formen där så tror jag på goda chanser att få garantispets direkt eller i kraft av respekt överta efter en bit och leda hela vägen in. SPIK!


Avdelning 5:

Låg klass och medeldistans. Tre ekipage sticker ut på strecken och jag chanslåser på två av dessa. Favoriten till spets Global Warrior och den jag tycker är bäst av loppets ekipage Dream Kåsgård. Spännande lås som vi hoppas håller! LÅS!


Avdelning 6:

Spårtrappa, medeldistans, medelklass. Kör även här med ett liknande lås som i loppet innan. Vine Vision som är andrarankad var jag länge inne på att chansspika i brist på andra förslag, men jag vågar inte ta bort favoriten Speedy Tilly med Lennartsson som styr i flytet. Lås på dessa två!


Avdelning 7:

Kort distans, medelhög klass och fördel ston. Svårt lopp där jag målar på lite. Andre Ward ställer jag mig lite tvekande till utgångsläge och distans då jag ser denna som en stark långloppare, men vågar inte släppa. Flera spelvärda drag till fin procent här och jag tar med hela 6 ekipage på lappen!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett 3-åringslopp över medeldistans (Oaks Consolation). Favoriten Hill's Angel vågar jag inte plocka bort från lappen helt, men rankar ner en del från sämsta tänkbara utgångsläge. Oscarssons duo samt Queen Ratzeputz skulle kunna bilda ett roligt chanslås i avslutning, men tar som sagt med Goop och även Svedberg här med uselt utgångsläge även han, men rätt dag och form så fäller man många. 5 streck på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips