• Hem
  • V86 Jägersro/Solvalla - 29 September 2021

V86 Jägersro/Solvalla - 29 September 2021

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro och Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Jägersro för låg klass och över medeldistans. En trio har dragit iväg en del på strecken, och jag plockar med allihopa. Joker Of Steel med favoritkombon Johan på Peters hästar får med kniven mot strupen agera första streck. Möjlig chansspik denna omgång. Plockar även med Hazard In som är lite streckvärd ändå, och positivt med nedstrykning. Totalt 4 streck i inledningen!

Avdelning 2:

Kort distans och medelklass. Här blir Keely Queen Er favorit och det köper jag. Jag tror Crebas kan hitta till ledning här, och gör han det inte så tror jag ändå att chanserna är goda för favoriten. Motbud är främst Viveur Bi och Sashay Kemp. Tror man kommer långt med dessa tre, men jag väljer att spika på denna lapp. SPIK!


Avdelning 3:

2-åringslopp över kort distans. Inte helt lättlöst lopp där man kan försöka jobba in en skräll genom att plocka så långt man har råd. Jag plockar med favoriten Hepburn som har bra läge och form, förstastreck. Trion bakom som jag har streckat bör räcka långt om favoriten kommer bort, men är som sagt inte främmande för skräll här för de orutinerade unghästarna. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 4:

Ston över medeldistans och låg klass. Fröken Fräken blir storfavorit här i ett lopp som nästan inte känns värdigt V86. Jag plockar med motbuden i form av kombination kusk/häst som jag tror kan utmana favoriten och tror detta räcker. Kawanas chanser ökar om omstarter, och det är inte ett orimligt scenario här. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 5:

Hög klass och kort distans. Tre ekipage sticker ut på strecken och jag väljer att låsa loppet på två av dessa. Night Brodde som är favorit på strecken, får även min tipsnick här. Men jag vill inte ryka på Zarenne Fas som jag tycker är främste utmanare. Campo Bahia är bortlottad och jag tar inte med den. LÅS!


Avdelning 6:

Låg klass och kort distans. Blu Di Prussia blir favorit och är ett möjligt singelstreck. På denna lapp väljer jag dock att gardera med Qvanting Indika som jag tycker är intressant i detta sällskap. Tar även med en trio bakom som jag rankar ner lite, men som är lite streckvärda om nämnda duo kommer bort. Totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 7:

Medeldistans och medelklass. En trio sticker ut här där Valour Kronos ser ut att bli favorit. Inget singelstreck för mig, men visst finns chans till vinst. Tror mer på Unico Broline och Hat Trick, men vill inte ryka på favoriten här så jag låser på dessa tre. LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med 3-åringslopp för ston över medeldistans. 4 hästar sticker ut på strecken efter att Breeze blivit struken. Jag plockar med 3 av dessa på lappen, och Cintra är i min värld den enda som på allvar kan hota Reijos duo Aranka Face och Black Magic Eyes. Tunt bakom. LÅS!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips