V86 Jägersro/Solvalla - 24 Februari 2021 » 24 feb. | Jonas Sohlin -…

V86 Jägersro/Solvalla - 24 Februari 2021

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Jägersro med ett stolopp för medelhög klass över medelklass. Endast 8 ekipage till start i nuläget och jag streckar halva startfältet. Divane Godiva är favorit och gör det bra mest hela tiden. Korta häcken är att föredra för denna häst, men absolut chans här också. Veiled är en annan med bra chans här och jag bedömmer denna chans lika god som favoritens. Två som jag rankar ner något men som ändå kommer med på lappen i inledningen är Frances Yoda och Hasty Helene. Den förre står riktigt bra inne i loppet, och den sistnämnde har två årsstarter innanför västen och har kapacitet för att vinna mot detta motstånd. Totalt 4 streck!

Avdelning 2:

Stolopp över kort distans och medelklass. Cactus blir favorit här, och läget är ju sämsta tänkbara såklart vilket drar ner chanserna. Är en av flera i min bok. Jag drar en rövare här faktiskt och chansspikar årsdebuterande Whelk från stall Westholm. Den kan bli himmel eller pannkaka när det är årsdebut, men det låter bra från Westholm, stallet har form och bricka 5 är bästa tänkbara. Kräver en del fler streck än de nämnda om man ska känna sig helt trygg, varav jag går på min idé. CHANSSPIK!


Avdelning 3:

Låg klass och medeldistans. Hunter Dragon blir stor favorit med Birger här. Helt rätt favorit tycker jag också, och egentligen mest läget emot. Formen är god och med rätt resa tror jag man vinner detta, men det är trots allt Jägersro och spelvärdet är fint bakom. Valeria Wareco har en etta högst upp i raden och ska passas, Riley S.W. kommer med form och spetschans. Tar med två ekipage till med chans här. Totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 4:

Låg klass och medeldistans. Halvöppet lopp om det inte är så att Aragorn As bara är bäst. Jag tror detta är Nurmos bästa chans för kvällen och går all in här. Vill man leta vidare ska man absolut strecka Baron Frontline och Knifetown Hall i första hand. Kan vara ett roligt lås. Mission Beach är heller inte borta, liksom storskrällen M.T. Magic Dream. Men jag tror på Nurmos här, SPIK!


Avdelning 5:

Stayerlopp med dubbla tillägg. Klurigt lopp som kräver en del streck. Happy Few kan jag tänka mig drar iväg lite på strecken närmare start. Spets och slut är nog flera som tänker. Jag tycker hästen är en av flera och vill gardera vidare. Arvid S.H. är favorit och lite väl stor kan jag tycka. Tror inte man är så överlägsen här som strecken antyder. Ornello och Unit Brodde är inte borta här, och käftsmällsstrecket Volocity De Vie kommer också med. Tyvärr inte råd med Totti Face, men det är ytterligare en med chans och form. Totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 6:

Medeldistans och ett tillägg. Riktigt lurigt lopp. Antingen gör man det enkelt för sig och tror fullt ut på favoritduon som på pappret bör ha bra chanser, eller också gör man det krångligare för sig och letar djupt i statistik och vill gardera med fler streck. Jag har gått på det senare spåret, vilket gör att jag jagar skräll här. Men har man inte råd att måla på här så rekommenderar jag att låsa på favoritduon. Man bör komma långt på dessa vid normal form, men det är två osäkra hästar, och voltstart nu gör det inte tryggare i min bok. Totalt 7 streck på lappen!


Avdelning 7:

Kort distans och medelklass. Här går jag på ett chanslås i favoritduon Quantum Roc och Dream Kåsgård. Jag tror detta lopp står mellan dessa två, och båda har kanonlägen här. Letar man utanför dessa två och vill gardera bör man ta med Express A.P. i första hand som jag dissar idag på denna lapp, samt Mystic Mom som kan vara en kantboll. LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett stayerlopp för medelklass. Tycker det bör stå normalt sett mellan favorittrion som sticker ut på strecken här. Jag tar dessa tre samt Örjan bakom Axl Brown som har bra läge och kan få fin resa, och från stall med form i inledningen av året, 6% är taget här. Totalt 4 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips